Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Plaats

  Randstad

 • Gepubliceerd op

 • Organisatie

  Schunk Intec

Accountmanager | Noord-Nederland bij SCHUNK

Verdiep je in de wereld van industriële automatisering, grijpers en robotgereedschappen.

Jij gaat klanten adviseren over alle technische oplossingen die SCHUNK te bieden heeft. Je komt bij de mooiste bedrijven binnen en adviseert over het toepassen van de juiste tooling voor hun machines en robotopstellingen. Een unieke en leuke uitdaging met veel vrijheid, afwisseling én bij een marktleider in zijn soort.

Jij rijdt, meestal vanuit huis, naar klanten en zorgt voor een goede binding met bestaande relaties. De klacht verwacht echt een ‘partnership’ en hierdoor ben je veel bezig met klantspecifiek technisch inhoudelijk advies.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen. Je hebt een persoonlijk doel, maar ook een gezamenlijk doel. Vanuit de unieke waardepropositie adviseer je en verkoop je het productportfolio. Dit kan een herhaalaankoop zijn maar ook een complex project van een paar honderdduizend euro. 

De gesprekspartners variëren van technici, inkopers tot directeur-eigenaren. Je neemt actief deel aan vakbeurzen, wordt ondersteund door de verkoop binnendienst en bespreekt resultaten met de general manager.

Een rol waarvoor je technische affiniteit moet hebben. Het eerste jaar zal je enorm veel leren en jezelf ontwikkelen. Je krijgt echt de kans om de techniek je eigen te maken en in het vakgebied te groeien. Maar er wordt ook zeker wat van jou verwacht. Inzet, passie en energie zijn de grootste factoren voor succes.

Nieuwe klanten dienen zich, uniek genoeg, vaak zelf aan. Je bouwt de bestaande business uit en hierdoor is het niet nodig om veel koude acquistie te doen.

Wat we bieden

 • Salaris tussen de € 4.000,-  en € 5.500,- bruto per maand
 • Bonusregeling
 • Auto van de zaak (van een degelijk Duits merk)
 • Een 40-urige werkweek
 • 28 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband)
 • Training- en opleidingsmogelijkheden in een eigen online omgeving

Ben jij klaar voor deze commerciële technische uitdaging?

Wat verwachten we van jou in deze een functie

 • Klantgericht en technische affiniteit
 • Bij voorkeur een MTS of HTS opleiding
 • Analytisch sterk, bekwaam met cijfers en in staat zaken goed te onderbouwen
 • (Enige) ervaring in een technische omgeving is noodzakelijk
 • Je bent zelfstandig en zelfredzaam (je kan veel vanuit huis werken)
 • Je beheerst de Engelse en/of Duitse taal
 • Interesse om jezelf zowel technisch inhoudelijk als commercieel te ontwikkelen

Over SCHUNK

Met een ruim assortiment aan producten en veel technische know-how in de industriële automatisering en maakindustrie is dit bedrijf een echte specialist in zijn vakgebied te noemen. De Nederlandse vestiging is met negen medewerkers gevestigd in een mooi modern pand met een huiselijke sfeer. De demoruimte bevat diverse cobot- en testopstellingen. Het is een uitdagende en innovatieve technische omgeving om in te werken. De general manager spreekt passievol over de ontwikkelingen en is veel bezig met het creëren van de juiste bedrijfscultuur. Het is iemand met ambitie en hierdoor zijn medewerkers ‘ownership’ geeft, waardoor er een ondernemende sfeer is in combinatie met een gezellige Brabantse cultuur.

SCHUNK Nederland werkt nauw samen met de engineering en productiefaciliteiten van het hoofdkantoor in Duitsland. Ook zijn er goede onderlinge contacten met de andere vestigingen wereldwijd.

Waarom SCHUNK

‘Wij worden vaak gebeld voor de complexere vraagstukken’ – verteld de general manager. SCHUNK is specialist en marktleider en een bedrijf die écht weet wat belangrijk is voor hun klanten. Je gaat werken voor een groeiend en professioneel bedrijf. Vrijheid past bij jou maar neemt daarvoor ook zeker je verantwoordelijkheid voor resultaten. Een groeiend bedrijf betekend vaak ruime doorgroeimogelijkheden en een diversiteit aan taken. Dat is zeker het geval. Als jij impact wilt maken, uitgedaagd wilt worden en van een moderne open bedrijfscultuur houdt, dan zit je hier goed!

Reageren op de vacature

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Account Manager kan je contact opnemen via telefoon of whatsapp met Danny Moelker op 06-43239040 of stuur een e-mail naar d.moelker@inqube.nl.

Inqube verzorgt exclusieve werving voor deze positie. Alle kandidaten kunnen direct in dienst treden bij Schunk.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures