Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Plaats

  Veenendaal

 • Gepubliceerd op

Vacature

Als Accountmanager bij Dymato word jij verantwoordelijk voor de CNC machineverkoop binnen een regio in Nederland. Dymato beschikt over een groot klantenbestand maar met jouw enthousiasme en oog voor nieuwe kansen weet jij ook nieuwe contacten te leggen. Het opbouwen en onderhouden van relaties en partnerships zijn key.

Onze CNC machines verkoop je meestal niet in 1 dag en dat vraagt om een gedegen salestraject. Het opstellen van een jaarlijks sales-actieplan in samenwerking met het salesteam behoort tot de taken. Dit helpt ook jou om nog beter en op het juiste moment te acteren. Maar de meeste tijd breng jij natuurlijk door met het bezoeken van klanten en prospects. Je begeleidt ze gedurende het gehele salestraject en zorgt voor nóg een tevreden Dymato klant.

Wat verwachten wij van de functie

Jij bent een commercieel ingestelde, enthousiaste doorzetter met een HBO werk- en denkniveau. Je durft van gebaande paden af te wijken en denkt in kansen en resultaten. Het lukt jou wél om aan tafel te zitten met die ene prospect. Je weet onze zeer uiteenlopende klanten op passende wijze te benaderen en te boeien door je positieve energie. Affiniteit met techniek is van belang. We leveren tenslotte mooie CNC-machines en daar mogen we trots op zijn.

Maar voor ons staan jouw persoonlijkheid, drive, commercieel talent en niet te vergeten collegialiteit voorop. Natuurlijk is het een pré als je ervaring hebt met (CNC) machines. Maar voor technische vragen kun je ook altijd je collega-experts raadplegen; die helpen jou graag als je er niet uitkomt. Bij Dymato zetten wij ieders talent op de beste manier in zodat jij je prettig voelt in je rol.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn niet zómaar een bedrijf. Wij zijn Dymato, dealer van een aantal wereldwijd bekende A-merken CNC machines zoals Hyundai Wia, Mitsubishi Electric en Röders, en collaboratieve robots. Hiermee maken onze klanten de mooiste werkstukken, van precisie componenten voor de hightech tot aan onderdelen voor race auto’s en de offshore industrie. Ons moderne, ruime kantoorpand met showroom is centraal gelegen vlakbij de afrit A12 Veenendaal/De Klomp. 

Dynamisch zijn we altijd - It’s in a name - maar nu zelfs nóg meer. De CNC machine business floreert, Dymato 2.0 is in wording en daar hebben we zin in! Natuurlijk kunnen we dat niet alleen. Ons deskundige team van betrokken, enthousiaste medewerkers zoekt daarom nieuwe collega’s die de uitdaging samen met hen aangaan. 

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime dynamische en afwisselende functie;
 • De mogelijkheid om door te groeien;
 • Aantrekkelijk salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Een auto en laptop van de zaak;
 • Grote mate van zelfstandigheid, flexibele werktijden mogelijk;
 • Hybride werken is mogelijk;
 • Professionele ontwikkeling in de vorm van trainingen en/of opleidingen;
 • Je leert de hele organisatie kennen tijdens een onboardingsprogramma;
 • Goede  secundaire voorwaarden;
 • Een informele en open werksfeer;
 • En niet te vergeten een enthousiast team van collega’s. 

Reageren op de vacature

Heb je zin om vol gas aan de slag te gaan? We dagen je graag uit om te solliciteren en met ons mee te groeien naar Dymato 2.0! Wil je meer weten? Bel ons dan gerust: John Takkebos, 06-22701123. Of stuur direct je sollicitatie per mail.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures