Terug naar overzicht
  • Opleidingsniveau

    MBO

  • Plaats

    Ede

  • Gepubliceerd op

BBL hulpmonteur

Wil jij je specialiseren in domotica? Ga je voor beveiligingsinstallaties? Of leg je liever elektrotechnische installaties aan in luxe woningen en bedrijfspanden? Je kunt bij ons alle kanten op.

Tijdens je BBL elektrotechniek kom je in een leuk team, met verschillende jongens van jouw leeftijd, te werken. Natuurlijk werk je elke dag met een monteur die de nodige kennis en ervaring heeft. Zo groei je snel in je vak. Kom gewoon eens kijken bij ons (dat kan ook ’s avonds of op zaterdag als je dat makkelijk vindt). Welkom!

Wat verwachten wij van de functie BBL hulpmonteur

Je bent waarschijnlijk ergens tussen de 15 en 18 jaar. Je hoeft van ons niet zoveel kennis mee te brengen. Maar motivatie des te meer! De wil om in de praktijk vaardigheden te ontwikkelen. Nieuwe technieken eigen maken. De kneepjes van het vak leren. Als jij maar de wil hebt om topkwaliteit te leveren, dan is er bij ons een weg. Keuze genoeg trouwens. 

Delektro

Delektro verzorgt e-installaties, domotica, verlichting en beveiliging voor villa’s, showrooms en bouwprojecten. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over ons familiebedrijf, dat is opgericht in 2001 en sindsdien is gegroeid.

Reageren op de vacature

Voor nadere informatie of vragen over de functie van BBL hulpmonteur kan je contact opnemen met Jules Niessen op 06-81903672 of stuur een e-mail naar j.niessen@inqube.nl

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures