Terug naar overzicht
 • Plaats

  Utrecht

 • Gepubliceerd op

Vacature Business Developer

Om onze groeiambities waar te maken en tegelijkertijd de kwaliteit van onze organisatie en dienstverlening te bewaken, zijn wij op zoek naar een Business Developer. Als Business Developer is het aan jou om dit nieuwe concept tot een groot succes te maken.

Je bent verantwoordelijk voor het actief uitbreiden van onze vastgoedportefeuille door zelfstandig naar kansen te zoeken. Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:

 • het doen van (koude) acquisitie voor toekomstige verhuur- en beheermogelijkheden van objecten die passen in onze portefeuille
 • het uitvoeren van marktonderzoek naar potentiele objecten en het maken van rendementsberekeningen
 • je hebt nauw contact met beleggers, projectontwikkelaars en makelaars
 • je weet wat er speelt, zodra zich er kansen voordoen heb je de eerste contacten al gelegd
 • het voorbereiden van en voeren van onderhandelingen ten behoeve van verhuur en beheer

Wat verwachten wij van de Business Developer?

We zoeken een onafhankelijk en verantwoordelijk persoon met een commerciële en creatieve instelling die enthousiast meedenkt, zich flexibel opstelt en oog heeft voor detail. Ervaring in een soortgelijke rol is mooi, maar drive en ambitie is minstens zo belangrijk.

Je kent Utrecht als je spreekwoordelijke broekzak, omdat je er zelf letterlijk thuis bent. Vlotte beheersing van Nederlands en Engels (spreken en schrijven) is een must, omdat veel van onze potentiële huurders Nederlands- of Engelstalig zijn.

Daarnaast is het als Business Developer van belang dat je beschikt over:

 • sterke analytische vaardigheden, in staat om marktontwikkelingen bij te houden en kansen te identificeren die anderen niet zien
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden, in staat anderen te overtuigen en te motiveren
 • assertieve houding, zit niet bij de pakken neer en zoekt zelfstandig naar kansen
 • initiatiefrijk en creatief, bedenkt nieuwe invalshoeken en marketing in de vorm van advertenties, social media campagnes en jouw creatieve out of the box ideeën
 • probleemoplossend denkvermogen, in staat om specifieke klantoplossingen te ontwikkelen

Bedrijfsprofiel

H.C.A Long Stay is een nieuw concept van H.C.A en richt zich op de lange termijn verhuur en het beheer van woningen in Utrecht en omgeving. Onze reputatie hebben we te danken aan de constante hoogwaardige kwaliteit van ons jonge, ambitieuze team.

No Hassle. Excellente service. Dat is wat telt. Dat is waar we jou voor nodig hebben. Verder geven we weinig om klassieke kantooruren of ander gedoe.

Sterker nog: hoe meer jij je eigen ding wilt doen, hoe beter. Bij H.C.A Long Stay mag je veel vrijheid, een mooie werkplek in Utrecht en unieke kansen verwachten, zeker als je die kansen zelf creëert.

Reageren op de vacature Business Developer?

Inqube verzorgt de arbeidsmarktcommunicatie voor H.C.A Mail je persoonlijke brief en motivatie met salarisindicatie naar tijs@nohassle.nl

Of bel Tijs Verheijen via 030 303 6612. Vervolgens zal Inqube ons begeleiden bij de selectieprocedure.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures