Detachering: meewerken aan resultaten

Als human resource consultant met 30+ jaar ervaring hebben wij een groot netwerk. We staan constant in contact met de beste technisch specialisten en maken zo slimme matches met onze partners. Daarin is detachering ook een mogelijkheid. Door detachering met overname vullen wij de lege plekken in je organisatie. Dat doen we voor organisaties in de industriële automatisering, machinebouw, installatie-, meet- en regeltechniek en de robotica. Zo hebben jullie alle capaciteit in huis om door te groeien. 

En daar komt het woord ‘aandacht’ weer voorbij. Bij Inqube kennen we onze technische professionals. We gaan diepgaande carrièregesprekken met ze aan, zodat we weten waar hun kennis, wensen en ambities liggen. Met aandacht matchen we de juiste professional met de juiste partner. Dat doen we zowel op aanvraag als proactief. Is er een match? Dan komt de specialist in dienst bij Inqube. Wij blijven betrokken tijdens de detacheringsperiode en zo werken we toe naar overname in vaste dienst bij onze partner.

Mensen die het verschil maken

Onze technisch specialisten zijn mensen die met hun ervaring en vaardigheden het verschil maken. Die de drive hebben om te blijven groeien, samen met hun werkgever. Wij weten wat hun capaciteiten, wensen en ambities zijn en zijn constant op zoek naar een goede match met één van onze partners.