Terug naar overzicht

Embedded Engineer

Op dit moment zijn wij met ons team onze producten op het gebied van Safety en Timing voor kartbanen verder aan het ontwikkelen en zetten wij de eerste stappen in de ontwikkeling van een nieuwe serie. Wij proberen altijd innovatief te zijn en features te ontwikkelen die nieuw zijn voor de markt, waarbij wij het veiligheidsaspect voorop stellen.

Om ons team van ontwikkelaars te versterken zijn wij op zoek naar een medior tot senior Embedded Engineer met goede communicatieve skills.

Je zal je bezig houden met o.a. het opstellen en reviewen van systeemspecificaties. Je bent mede verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en opzetten van de hardware en software architectuur. Je werkt continue aan het ontwikkelen, uitbreiden en verbeteren van onze producten.

Daarnaast werk je mee aan het testen en documenteren van onze oplossingen en producten. Je doet onderzoek en maakt verbetervoorstellen op technische haalbaarheid.

Houd jij van complexe technische uitdagingen en vind je het leuk om als team naar een hoger niveau te groeien? Dan komen wij graag in gesprek met jou.

Wat verwachten wij van de Embedded Engineer

  • Afgeronde HBO opleiding, richting (technische) informatica of embedded systems
  • Minimaal een aantal jaren werkervaring om als medior of senior te acteren in ons team
  • Kennis/ervaring met embedded hardware
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Kennis/ervaring met radio communicatie is een duidelijke pre
  • Kennis/ervaring met ARM architectuur

De Haardt BV

De Haardt BV is een klein bedrijf dat gevestigd is in Elst (Gelderland), met een grote naam in de rental kart wereld. Het bedrijf is 26 jaar oud en is een groot deel daarvan marktleider in de wereld met haar veiligheids- en timing systemen. Onze klanten noemen ons de autoriteit in de markt als het gaat om veiligheid.

In Elst is De Haardt constant bezig met het verbeteren van haar producten en het ontwikkelen van nieuwe ideeën tot producten. Met een jong en dynamisch team van 13 medewerkers, waarvan 9 ontwikkelaars, staat de focus op productinnovaties en dit gebeurd in een informele en prettige werkomgeving.

Om de samenwerking te bevorderen proberen wij zowel tijdens het werk als buiten het werk om zaken te organiseren, zo hebben wij recentelijk met het hele bedrijf een werk gerelateerde reis naar Amerika gemaakt.

Reageren op de vacature

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Embedded Engineer kan je contact opnemen met Jules Niessen op 06-81903672 of stuur een e-mail naar j.niessen@inqube.nl

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures