Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  HBO

 • Plaats

  Woerden

 • Gepubliceerd op

 • Organisatie

  Blueprint Automation

Beschrijving van de functie

Binnen BluePrint Automation (BPA) NL zijn in de afgelopen jaren verscheidene systemen, technieken en besturing platformen ontwikkeld. Hierdoor is standaardisatie en modularisatie binnen de organisatie nodig. Een toegewijd team zorgt er voor dat de standaardisatiestappen effectief worden in de vorm van kostprijsverlaging materiaal, reductie uren en verbetering van de kwaliteit van de systemen. Een mechatronische aanpak (mechanisch, elektrisch en software technisch) en integrale aanpak (markt en operatie) is hierbij onontbeerlijk. Voor deze strategische transformatie zoeken wij een Hardware Standardisation Engineer.

Als Hardware Standardisation Engineer ontwerp, optimaliseer en standaardiseer jij de elektrische systemen voor verpakkingsmachines en bijbehorende transportsystemen. Je ontwikkeld standaarden die straks wordt gebruikt door +/- 10 hardware projectengineers.
 

 • Je bent verantwoordelijk voor het bewaken en het vormgeven van de standaardisatie filosofie.
 • Je bent de beheerder van EPLAN Electric P8 2023 en het artikelbestand.
 • Je stemt proactief af met de hardware engineers en zorgt er samen dat standaarden leiden tot resultaat.

Het betreft een zelfstandige rol waarin eigen initiatief en proactief handelen een must is. De afdeling fungeert als brug tussen de afdelingen Innovatie en Orderengineering en heeft als primaire taak om bestaande en nieuwe productfamilies mechatronisch modulair te maken en het voordeel van de herhaling te benutten. De afdeling standaardisatie is mede verantwoordelijk voor het standaardiseren van de huidige control platforms en machineafhandeling.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over ten minste HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van Elektrotechniek of vergelijkbaar.
 • Je bent ervaren en bedreven met standaardisatie en bent vaardig met EPLAN.
 • Ervaring in de machinebouw of vergelijkbare complexiteit is een must.
 • Je bent een sterke persoonlijkheid die een visie op standaardisatie weet te ontwikkelen en collega’s hierin mee weet te nemen.
 • Je bent niet star maar wel consequent, gericht op efficiëntie en resultaat.
 • Je beheerst de Engelse taal
   

Ben je niet zeker of je past? Neem dan vooral vrijblijvend contact op. We kunnen altijd praten over de mogelijkheden.

Bij wat voor organisatie kom je te werken?

BluePrint Automation (BPA) is een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines. Onze geavanceerde machines zijn verantwoordelijk voor het efficiënt verpakken van diverse producten in zowel dozen als flexibele zakken. Hierbij kunt u denken aan diverse producten, waaronder chips, snoep, friet, vaatwastabletten, kaas en ijsjes.

BPA is een familiebedrijf waar zowel onze klanten als onze medewerkers centraal staan. Onze focus op kwaliteit waarborgt de duurzame groei van ons bedrijf. Dankzij deze succesvolle aanpak groeit BPA jaarlijks met een indrukwekkend percentage van 10%. Momenteel ontwikkelen, assembleren en installeren wij jaarlijks 190 machines.
Wij werken samen met 380 toegewijde medewerkers. Onze bedrijfscultuur is vriendelijk, informeel en open, wat een perfecte omgeving creëert voor zowel hard werken als ontspanning. We vieren samen de verjaardagen en jubilea van onze collega's twee keer per maand en organiseren diverse personeelsfeesten gedurende het jaar. Op vrijdag sluiten we de werkweek af met een gezellige borrel en heerlijke bitterballen in de BPA-bar.

Reageren op de vacature

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Hardware standardisation kan je contact opnemen met Amare Liban op 06 42 56 74 30 of stuur een e-mail naar a.liban@inqube.nl

Solliciteren

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures