Terug naar overzicht
  • Plaats

    Woerden

  • Gepubliceerd op

  • Organisatie

    Blueprint Automation

Beschrijving van de functie

Jij bent met je team verantwoordelijk voor van de logistieke stroom (inkomende goederen, locatie beheer, voorraadnauwkeurigheid en uitgaande goederen), de organisatie van magazijnbezetting (planning), aansturing en beoordeling van de medewerkers. 

Als er iets op de werkvloer speelt ben jij ook eerste aanspreekpunt. Je moet goed met mensen kunnen omgaan en probleemoplossend kunnen denken. Je hebt elke week een meeting met Noel (manager) en Bas (teamleider)  om te bespreken waar de pijnpunten liggen. Je hebt ook een plan van aanpak voorbereid en je gaat dit ook toepassen in de praktijk. Tevens bespreek je de planning van de aankomende week hoe de planning eruit ziet voor de aankomende week. 

Daarnaast ben je alert op het bewaken en de naleving van processen en afspraken met klanten/leveranciers. Tot slot ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de orde en netheid van het magazijn en spring je bij wanneer nodig in het operationele proces. Je bent een people manager en je kan omgaan met verschillende mensen. 

Wie ben jij?

• Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding richting Logistiek of Magazijn;

•Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in soortgelijke functie;

•Je hebt MBO denk- en werkniveau en affiniteit voor techniek;

•Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in zowel woord als geschrift;

•Je hebt ervaring met Excel, Word en ERP; 

•Je hebt het vermogen om overzicht te bewaren in de afstemming van de capaciteit/bezetting op de hoeveelheid werk;

•Je beschikt over goede contactuele vaardigheden;

Bij wat voor organisatie kom je te werken?

BluePrint Automation (BPA) is een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines. Onze geavanceerde machines zijn verantwoordelijk voor het efficiënt verpakken van diverse producten in zowel dozen als flexibele zakken. Hierbij kunt u denken aan diverse producten, waaronder chips, snoep, friet, vaatwastabletten, kaas en ijsjes.

BPA is een familiebedrijf waar zowel onze klanten als onze medewerkers centraal staan. Onze focus op kwaliteit waarborgt de duurzame groei van ons bedrijf. Dankzij deze succesvolle aanpak groeit BPA jaarlijks met een indrukwekkend percentage van 10%. Momenteel ontwikkelen, assembleren en installeren wij jaarlijks 190 machines.

Wij werken samen met 380 toegewijde medewerkers. Onze bedrijfscultuur is vriendelijk, informeel en open, wat een perfecte omgeving creëert voor zowel hard werken als ontspanning. We vieren samen de verjaardagen en jubilea van onze collega's twee keer per maand en organiseren diverse personeelsfeesten gedurende het jaar. Op vrijdag sluiten we de werkweek af met een gezellige borrel en heerlijke bitterballen in de BPA-bar.

Reageren op de vacature

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Hoofd logistiek kan je contact opnemen met Amare Liban op 06 42 56 74 30 of stuur een e-mail naar a.liban@inqube.nl

Solliciteren

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures