Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  HBO

 • Plaats

  Veenendaal

 • Gepubliceerd op

HR & Recruitment Consultant

Is de dynamische wereld van Human Resource Management iets voor jou?
Inqube is met meer dan 30 jaar HR-ervaring dé specialist in de technische branche op het gebied van Human Resource Consultancy in Nederland. Wij werken het liefst integraal. Als deel van het team, op de werkvloer. Zo weten we wat er speelt en kunnen we proactief adviseren, organiseren, optimaliseren, en matches realiseren.

Recruitment is een belangrijk onderdeel geworden van de strategie voor veel technische bedrijven. Ben jij een sociale werknemer die ervan houdt om constant onze partners en kandidaten te helpen in de krappe technische arbeidsmarkt?

Wat ga je doen als HR & Recruitment Consultant?

 • Jouw dag als HR-consultant start bij een partner in de regio of bij ons prachtige volledig nieuwe kantoorpand in Veenendaal of thuis. Flexibel toch?
 • Je hebt eerst een (online) afspraak staan met een Hiring Manager en komt erachter waar je een partner mee kan helpen. Een nieuwe vacature, een advies hoe de website aantrekkelijker kan worden gemaakt voor kandidaten of het bedenken van een plan hoe de beste kandidaten uit de technische branche bij de partner op gesprek kunnen komen. Het kan allemaal aan bod komen.
 • Vervolgens heb je wat mooie HR-taken die je uitvoert. Je hebt ten slotte niet voor niks een HR-achtergrond. Je schrijft een plan hoe een klant haar personeel kan behouden of past nieuwe wetten toe in een Personeelshandboek voor de klant. Wil je tevens een rol spelen in het goed onboarden van de nieuwe collega’s, voel je welkom voor advies, implementatie en uitvoering.
 • In de pauze loop je een rondje om fit te blijven en daarna heb je weer nieuwe energie gekregen om nu écht aan de slag te gaan: je gaat op zoek naar de beste kandidaten uit de technische branche.
 • Bellen, mailen, bellen: dát is wat jij graag doet! Je bent vervolgens blij als kandidaten op gesprek willen komen bij de partner. Je kan niet wachten om dit goede nieuws aan je collega’s te vertellen.
 • Het is alweer tijd. Wat is de dag snel gegaan als HR & Recruitment Consultant. Hoe zal morgen mijn dag bij Inqube eruit zien? Je klapt met een voldaan gevoel je laptop dicht. Het wordt tijd om van je avond te genieten. Dat heb je wel verdiend

  “Inqube is mijn werkgever geworden door haar specialistische kennis over technische specialisten voor hun partners in de machinebouw en installatietechniek.” - Jules Niessen | HR & Recruitment Consultant Inqube

Wat krijg je bij ons als HR & Recruitment Consultant?

 • Een salaris tm 5.000 bruto per maand, daarnaast vakantiegeld, vakantiedagen en mogelijkheid tot bonus. (afhankelijk van kennis, senioriteit en ervaring. Deel je contract in zodat het perfect aansluit op jouw wensen ieder contract is maatwerk.
 • 25 vakantiedagen, indien gewenst is er de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
 • Een auto, telefoon en laptop van de zaak.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling en groeipotentieel.
 • Trainingen. We zijn dé autoriteit binnen het vakgebied automatisering, installatietechniek, robotica en machinebouw. Oftewel, wij brengen je alle kennis bij op het gebied van HR/Recruitment en inhoudelijk techniek.
 • We zijn de meest flexibele werkgever in de branche. Namelijk de mogelijkheid tot thuiswerken, werken op ons kantoor, remote werken of bij onze partners op kantoor werken.
 • Uitdagende werkzaamheden.
 • Gezellige lunches en uitjes: we vinden het belangrijk om met elkaar te verbinden.
 • Werken met wereld marktleiders binnen de techniek. Dat maakt het werk zoveel mooier!

Werken in ons team
Kom je werken bij Inqube? Geweldig, welkom! Jij staat als werknemer bij ons centraal, zodat je er ook kan zijn voor een klant. Werkplezier vanuit goed werkgeverschap willen wij naar kandidaten uit kunnen stralen en daarom worden jouw wensen om succesvol te zijn altijd serieus genomen. We zijn een modern bedrijf waar iedereen er mag zijn, hoe mooi is dit?

Wat verwachten wij van de functie

 • Je hebt een HBO studie afgerond op commercieel vlak, rechten, human resource management of zelfs al ervaring binnen HR / Recruitment.
 • Jij bent sociaal en houdt ervan om constant onze partners en kandidaten te helpen in deze krappe arbeidsmarkt.
 • Als HR & Recruitment Consultant kun je het overzicht bewaren en kun je verstandige keuzes maken met slimme oplossingen.
 • Vanwege de grote diversiteit aan verschillende projecten/partners ben je uitstekend in staat om snel te schakelen tussen de uitdagende vraagstukken.

Inqube

Human resource consultancy voor de technische sector draait om aandacht, vinden we bij Inqube. Aandacht voor onze partners en onze professionals, maar ook voor het technische werkveld, dat constant in beweging is. Wij denken mee en maken de mooiste matches. Human resource consultancy is naar ons idee dan ook nooit af. De juiste persoon op de juiste plek krijgen vraagt om continue afstemming en optimalisatie. Daarbij putten we uit onze 30+ jaar HR-ervaring en onze inhoudelijke technische kennis.

Onze focus ligt op de industriële automatisering, machinebouw, installatie-, meet- en regeltechniek en de robotica. Voor organisaties in deze markten verzorgen we Interim HR/recruitment solutions, Werving & selectie en Detachering. Elke dag is divers. Kom jij werken in ons gezellige team van carrièremakers?

Reageren op de vacature

Wil je aan de slag bij Inqube als HR & Recruitment Consultant en een belangrijke positie krijgen in de wereld van de techniek? Laten we dan snel eens kennismaken.

Voor nadere informatie of vragen over de functie kan je contact opnemen met Jules Niessen op 06-81903672 of stuur een e-mail naar j.niessen@inqube.nl

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures