Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Plaats

  IJsselstein

 • Gepubliceerd op

HR-medewerker werving en selectie

Samen met de HRM-adviseur en een collega HR-medewerker vorm je de afdeling HRM. Binnen het team ben jij verantwoordelijk voor de werving, selectie en instroom van nieuwe collega’s. Het is een nieuwe functie dus je krijgt de kans de ‘’candidate journey’ helemaal naar jouw ideeën vorm te geven. Uiteraard in samenspraak met jouw leidinggevende en andere betrokkenen.

Dit ga je doen

Als het gaat om werving zorg jij dat de interne vacature omschrijvingen omgezet worden naar wervende teksten die aanslaan bij onze doelgroepen. Deze plaats je vervolgens op relevante kanalen zoals de eigen website, social mediakanalen en externe vacaturesites. Verder benader je actief kandidaten uit je eigen netwerk of externe netwerken.

Ondertussen werk je aan de verdere positionering van 4Some als werkgever en bouw je aan 4Some als ‘employer brand’. Je neemt de lead in het optimaliseren en uitbreiden van de toolkit met wervingsmiddelen zoals het ‘werken bij’ gedeelte op de website, de ontwikkeling van wervingsvideo’s en meer. Maar je kijkt ook hoe je samenwerkingen kunt aangaan met bijvoorbeeld scholen en onderzoekt out of the box initiatieven om de instroom op langere termijn te kunnen waarborgen.

Uiteraard zorg je ervoor dat het sollicitatie- en selectieproces van 4Some helemaal on point is. Je screent je alle sollicitaties, hebt contact met de kandidaten en plant de gesprekken in. Je zit zelf ook bij de gesprekken en adviseert de Hiring Managers tijdens het proces. Tenslotte zorg je voor een correcte afwikkeling van de sollicitaties en houd je alles in het recruitmentsysteem bij. 

We willen er natuurlijk voor zorgen dat nieuwe 4Some collega’s zich snel thuis voelen bij ons bedrijf en goed ingewerkt worden. Jij zorgt dan ook voor een gestroomlijnde onboarding waarbij je rekening houdt met zowel operationele, sociale als strategische elementen binnen de introductie. Tenslotte houden we onze medewerkers graag zo lang mogelijk binnen ons bedrijf en vragen we je mee te denken over de doorstroomprocessen binnen 4Some.

Wat verwachten wij van de HR-medewerker werving en selectie

Dit heb je ervoor nodig

Uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden spreken voor zich. Ervaring binnen HR en/of recruitment heeft de voorkeur, maar ook starters met een relevante opleiding en/of werkervaring nodigen wij uit om te reageren. Als dit jouw droombaan is, gaan we graag met je in gesprek!

Jouw profiel:

 • Minimaal een mbo+ werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur een aantal jaar ervaring in HR en/of recruitment  
 • Zelfstandig; je denkt verder dan bestaande processen
 • In staat om snel te schakelen
 • Je kunt wervende teksten schrijven die geschikt zijn voor online
 • En een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je hebt een gezonde dosis motivatie en doorzettingsvermogen
 • Minimaal 32 uur tot 40 uur per week beschikbaar; werktijden in overleg

4Some Technisch Beheer

Over 4Some Technisch Beheer
Al 20 jaar verzorgt 4Some het beheer en onderhoud van technische, gebouwgebonden installaties. Dit doen we in opdracht van zowel beleggers in onroerend goed als beheerders en gebruikers van gebouwen. Inmiddels zijn we een landelijk opererend bedrijf met gerenommeerde klanten en beheren we ca. 180 gebouwen met een grootte van 5.000 tot 85.000 m2. Dit doen we met uitstekend opgeleide (service)technici en in-house specialisten op zeven vakgebieden zoals koude-, warmte- en klimaattechniek.

Werken bij 4Some
Met zo’n 100 collega’s zijn we een relatief klein bedrijf met een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen. Naast onze liefde voor techniek, zijn we vooral een 'mensen' bedrijf. Niet alleen zijn we zeer betrokken bij onze opdrachtgevers, wij geloven dat onze medewerkers de sleutel tot ons succes zijn. We houden daarom van een informele werksfeer en vinden betrokkenheid en collegialiteit erg belangrijk.

Ons pand ligt langs de Hollandse IJssel en is recent helemaal gemoderniseerd. Op onze gezellige ‘second floor’ is er ruimte om te lunchen of een potje pool te spelen met collega’s. Op vrijdagmiddag sluiten we graag de week af met een ‘happy hour’. Bij 4Some houden we van het organiseren van feestjes! Of het nu een vaardag is, een BBQ op ons dakterras of een ‘drive-thru’ Sinterklaas voor de 4Some kids, we blijven graag met elkaar in verbinding. Ook omdat veel van onze medewerkers in de buitendienst werken.

Dit kun je verder van ons verwachten:

In ieder geval een rol met impact en volop kansen om te groeien en te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Uiteraard bieden we je nog de nodige arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris tussen de 2800 euro bruto en 4500 euro buto op basis van een 32 tot 40 urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • 25 verlofdagen en 13 adv-dagen (bij een fulltime dienstverband)
 • 8% vakantiegeld
 • Mobiele telefoon
 • Laptop
 • Mogelijkheid om parttime en (deels) thuis te werken
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Collectieve ziektekostenregeling
 • Pensioenregeling bij het pensioenfonds metaal & techniek (PMT)

Reageren op de vacature

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van HR-medewerker werving en selectie kan je contact opnemen met Werner Zinnemers op 06-15131245 of mail naar w.zinnemers@inqube.nl.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures