Terug naar overzicht
 • Plaats

  Utrecht

 • Gepubliceerd op

Vacature Inspecteur Elektrotechnische Installaties

Voor ons Inspectie team zijn wij op zoek naar inspecteurs binnen de discipline elektrotechniek! Sluit jij aan als een van onze nieuwste Humble Builders?

Wij zijn een ambitieuze en succesvolle organisatie die gespecialiseerd is in het inzichtelijk maken van de status van vastgoed. Met grote passie voor ons vak helpen wij onze klanten al meer dan tien jaar. In de afgelopen jaren hebben wij vele successen mogen vieren, maar onze ambities gaan veel verder dan onze behaalde hoogtepunten. Om de kwaliteit te blijven waarborgen, hebben wij een gedreven en enthousiaste Inspecteur Elektrotechnische Installaties nodig.

Wat verwachten wij van de Inspecteur Elektrotechnische installaties

Wat ga je doen?

In jouw rol als Inspecteur Elektrotechnisch Installaties ga je aan de slag met het inspecteren van nieuwe en bestaande elektrotechnische technische installaties conform de relevante wet- en regelgeving. Je maakt berekeningen, voert metingen uit en doet keuringen volgens de NEN 3140 en SCIOS scope methodieken. Na elke inspectie stel je een rapportage op en adviseer je de klant omtrent de elektrische installatie. De werkzaamheden voer je veelal zelfstandig uit. Je krijgt als inspecteur bij HumbleBuildings alle vertrouwen en vrijheid om de functie naar jouw wensen in te vullen.

Wat kun jij van ons verwachten?
 • Een fijne werkomgeving: een centraal gelegen locatie met een prachtig uitzicht over Utrecht of in één van onze andere kantoren in Deventer of Bennekom;
 • Een fulltime functie maar minder werkuren behoort ook tot de mogelijkheid;
 • Flexibele werklocatie: werken bij de klant, thuis of op een van onze kantoren;
 • Salaris in onderlinge overeenstemming met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een auto van de zaak;
 • Een continu groeiende organisatie met collega’s die beschikken over een berg ervaring en passie voor hun vak;
 • Werken aan interessante en spraakmakende projecten op topniveau met unieke locaties;
 • Een open en gezellige sfeer binnen een laagdrempelige organisatie, waar alle collega’s erg betrokken zijn bij elkaars projecten;
 • Diverse leuke borrels, BBQ’s en activiteiten met zowel het team als de gehele organisatie.

Bedrijfsprofiel Humble Buildings

Wie zijn wij?

HumbleBuildings heeft ongeveer 100 medewerkers werkzaam op verschillende locaties (Utrecht, Deventer en Bennekom). We werken altijd vanuit betrokkenheid en persoonlijke aanpak. Wat we heel belangrijk vinden en in ieder aspect van ons bedrijf terugbrengen, is samenwerken. Als we iets doen, dan doen we dat goed. Ons team bestaat uit inspirerende en gedreven medewerkers. We noemen hen niet voor niets ondernemers!

Wil jij vastgeroeste patronen doorbreken? Dat kan! Join our team.   

De vastgoedwereld gaat anno 2022 nog steeds voor ‘de gebaande paden’. Wij geloven daar niet in: als het om vastgoed van morgen gaat, zijn die oude wegen echt voorbij! Met onze nieuwe software willen we dit soort vastgeroeste patronen doorbreken. Daarvoor zoeken we nieuwe collega’s die ervan houden de boel eens flink door elkaar te schudden. Kun jij dat? En… wil je dat?   

Reageren op de vacature Inspecteur Elektrotechnische Installaties

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Inspecteur Elektrotechnische Installaties kan je contact opnemen met Werner Zinnemers op  06 - 15 13 12 45 of mail naar w.zinnemers@inqube.nl.

P.s. voor specialisten binnen het prachtige vakgebied installatietechniek en vastgoed verduurzaming zijn we altijd bereikbaar!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures