Terug naar overzicht
  • Plaats

    Utrecht

  • Gepubliceerd op

Vacature

Kort gezegd: het is jouw verantwoordelijkheid alles binnen en buiten kantoor vlekkeloos te laten verlopen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zakenrelaties en expats, dus we verwachten kennis en klasse op internationaal niveau. Als Junior Sales Coordinator ben je verantwoordelijk om zelf deals te closen en werk je zelf de administratie van aanvragen en boekingen, kortom volop variatie in je werk!


Je bent als Junior Sales Coordinator dus vooral actief om onze bezettingsgraad van onze prachtige appartementen te maximaliseren en om ons zakelijke netwerk verder uit te bouwen (je bezoekt dus ook events en ben je actief met acquisitie).

Daarnaast is gestructureerd werken jou op het lijf geschreven. Het creëren en bijhouden van de planningen draai jij dan ook je hand niet voor om.

Alle momenten waarop (potentiële) klanten met Sleeping Beauties in contact kunnen komen, tellen mee. We verwachten geen perfectie, maar wel de ambitie om die te bereiken.

Wat verwachten wij van de functie

We zoeken een onafhankelijk en verantwoordelijk type dat enthousiast meedenkt, zich flexibel opstelt en oog heeft voor detail. Je draagt veel bij, maar bijleren kan altijd. Je kent Utrecht als je spreekwoordelijke broekzak, omdat je er zelf letterlijk thuis bent. Vlotte kennis van Nederlands en Engels (spreken en schrijven) is een must, maar dat spreekt voor zich.

Het gaat om een functie van 40 uur, maar 32 uur per week is zeker bespreekbaar.

Bij Sleeping Beauties hebben we alles alvast goed voor je geregeld. Je salaris, je werkplek in Utrecht, afwisseling, leuke collega’s... iedereen belooft het je, wij maken het waar! Unreal For Real.

Kom gewoon eens praten en vertel ons waarom jij wakker geschud werd toen je deze vacature las.

Voor meer informatie over het bedrijf kijk op onze website: www.nohassle.nl

H.C.A – No Hassle is onderdeel van Sleeping Beauties en zal in de komende maanden ook qua naam en huisstijl overgaan naar Sleeping Beauties. www.unrealestates.nl

Bedrijfsprofiel

HEY (UN) REAL ESTATE PRO! THIS IS YOUR WAKEUP CALL!

Sleeping Beauties beheert en verhuurt Short Stay appartementen op misschien wel de mooiste plekjes in  Utrecht. Voor een maand of langer; wij zorgen ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Wij creëren op steeds meer plekken levendige communities, waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen kan floreren. Een thuis voor echte mensen, met echte ambities en realistische dromen. En daar kun jij ons bij helpen...

Voor de verdere groei van onze business unit Short Stay zoeken we een nieuwe collega Junior Sales Coordinator.

Reageren op de vacature

Inqube verzorgt de arbeidsmarktcommunicatie voor Sleeping Beauties.

Mail je CV en motivatie met salarisindicatie naar martijn@nohassle.nl of bel Martijn van der Rest via 06-16122204  voor meer informatie.

Vervolgens zal Inqube ons begeleiden bij de selectieprocedure.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures