Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  WO HBO

 • Plaats

  Veenendaal

 • Gepubliceerd op

Vacature Managing Director

Als Managing Director ben je volledig P&L-verantwoordelijk voor beide bedrijven, Dymato CNC Technologie BV en Dymato Automation BV.

Je bent de drijvende kracht achter de organisatie en verantwoordelijk voor het uitzetten van de koers en dagelijkse aansturing van de medewerkers. Je speelt commercieel een belangrijke rol in het uitbouwen en onderhouden van de klantenportefeuille.

Doel is om de naamsbekendheid en het marktaandeel van beide bedrijven te vergroten in de Benelux met behoud van het huidige kwaliteitsniveau.

Je bent gesprekspartner van de internationale leveranciers en bezoekt ze regelmatig om de stabiele samenwerking/dealerschap in stand te houden. Technisch bewaak je de (on)mogelijkheden van de verkochte machines en aanverwante apparatuur.

Er wordt van je verwacht dat je initiatieven neemt, strategische keuzes maakt en de mensen in de organisatie coacht zodat ze het beste uit zichzelf halen. Daarnaast bouw je met het huidige team aan het verder professionaliseren van het service / spare parts team.

Wat verwachten wij van de Managing Director ?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Een technische achtergrond door middel van een studie en/of werk
 • Een aantal jaren bewezen leidinggevende ervaring binnen een commerciële rol
 • Kennis en ervaring binnen de CNC technologie is een duidelijke pre
 • Sterk in coaching waarmee je mensen naar een hoger niveau kan ontwikkelen
 • Je bent sterk in het bepalen van de (strategische) koers
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden: Uitdagende rol bij een toonaangevende leverancier van CNC machines en cobots, Dymato kent een informele werkomgeving. Daarnaast uiteraard een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel

Dymato opgericht in 2004 is een dynamische organisatie en succesvol leverancier van een aantal toonaangevende merken metaalbewerkingsmachines en collaboratieve robots. Dymato wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen en een informele werksfeer.

Dymato bestaat uit een 2-tal onderdelen, Dymato CNC Technologie, leverancier van metaalbewerkingsmachines en Dymato Automation, leverancier van Cobots (automatisering).

Ons deskundige team draagt zorg voor het complete proces van advisering, financiering, verkoop, opleiding, installatie en service. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Dymato wordt als vooraanstaande vertegenwoordiger door de fabrikanten van machines ook betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Dit heeft al geleid tot diverse internationale erkenningen voor Dymato.

Met ons leveringsprogramma, de know-how van productietechnologie, uitstekende faciliteiten en het streven naar perfectie in de dienstverlening, heeft DYMATO in de markt een belangrijke positie ingenomen.

Reageren op de vacature Managing Director

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Managing Director kan je contact opnemen met John Takkebos op 06-22701123 of per mail.
 • Personalia
 • Profiel

Geen bestand gekozen

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures