Terug naar overzicht

Objectmanager Installatietechniek

Als 4Some Objectmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de technische installaties van de aan jouw team toegewezen objecten (commercieel vastgoed). Dit doe je samen met een team van ongeveer 10 personen bestaande uit Servicetechnici, Objecttechnici en Assistent objectmanagers.

Vanwege uitbreiding van onze klantportefeuille hebben wij momenteel plaats voor 2 Objectmanagers: voor ons kantoor in IJsselstein (Utrecht) en voor een locatie in Amsterdam. Vanuit je standplaats in IJsselstein ben je uiteraard ook regelmatig in het land om onze objecten en klanten te bezoeken. En ook als Objectmanager in Amsterdam ben je regelmatig aanwezig op ons kantoor in IJsselstein. Een auto van de zaak is daarom inbegrepen bij deze functie.

Wat verwachten wij van de Objectmanager

In jouw rol stuur je een van onze accountgerichte objectteams aan bestaande uit een assistent objectmanager, objecttechnici en servicetechnici. Hierbij ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking en naleving van de overeengekomen afspraken met onze klanten.

Je bent financieel en operationeel verantwoordelijk voor de coördinatie, planning, uitvoering en rapportage naar de opdrachtgever(s) binnen jouw portefeuille. Samen met hen draag je zorg voor tevreden opdrachtgevers en gebruikers van de objecten waar wij verantwoordelijk voor zijn. Uiteraard zijn wij volledig geautomatiseerd en werken we met een digitaal Gebouwenbeheersysteem.

De functie van Objectmanager is een commercieel technische functie waarin je alle ruimte krijgt jouw werkzaamheden zelfstandig binnen je team uit te voeren. Je rapporteert hierbij aan onze Directeur Operations.

Jouw profiel

Verder vragen wij voor deze functie:

 • Een afgeronde technische hbo-opleiding of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau
 • Enkele jaren relevante werkervaring/ervaring in een   leidinggevende rol
 • Affiniteit met gebouwgebonden installaties
 • Goed kunnen coördineren, plannen en organiseren
 • Goede communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk
 • Klantgerichte instelling
 • Samenwerkingsvermogen
 • Accuraat
 • Rijbewijs B
 • Woonachtig in de buurt van Utrecht of Amsterdam

Dit kun je verder van ons verwachten

Uiteraard bieden we je naast een uitdagende functie op een leuke werkplek de nodige arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris volgens de CAO metaal & techniek (kleinmetaal) afhankelijk van opleiding en ervaring
 • 25 verlofdagen en 13 adv-dagen (bij een fulltime dienstverband)
 • 8% vakantiegeld
 • Een auto van de zaak met mogelijkheid tot privé rijden
 • Mobiele telefoon
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Collectieve ziektekostenregeling
 • Pensioenregeling bij het pensioenfonds metaal & techniek (PMT)

Voor de functie Objectmanager geldt het 4Some thuiswerkbeleid. Hier hoort uiteraard ook een laptop bij.

4Some Technisch Beheer

Over 4Some Technisch Beheer
Al 20 jaar verzorgt 4Some het beheer en onderhoud van technische, gebouwgebonden installaties. Dit doen we in opdracht van zowel beleggers in onroerend goed als beheerders en gebruikers van gebouwen. Inmiddels zijn we een landelijk opererend bedrijf met gerenommeerde klanten en beheren we ca. 180 gebouwen met een grootte van 5.000 tot 85.000 m2. Dit doen we met uitstekend opgeleide (service)technici en in-house specialisten op zeven vakgebieden zoals koude-, warmte- en klimaattechniek.

Werken bij 4Some
Met zo’n 100 collega’s zijn we een relatief klein bedrijf met een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen. Naast onze liefde voor techniek, zijn we vooral een 'mensen' bedrijf. Niet alleen zijn we zeer betrokken bij onze opdrachtgevers, wij geloven dat onze medewerkers de sleutel tot ons succes zijn. We houden daarom van een informele werksfeer en vinden betrokkenheid en collegialiteit erg belangrijk.

Als Objectmanager Werktuigbouwkunde is jouw basis het 4Some kantoor in IJsselstein (Utrecht). Ons pand ligt langs de Hollandse IJssel en is recent helemaal gemoderniseerd. Op onze gezellige ‘second floor’ is er ruimte om te lunchen of een potje pool te spelen met collega’s. Op vrijdagmiddag sluiten we graag de week af met een ‘happy hour’. Bij 4Some houden we van het organiseren van feestjes! Of het nu een vaardag is, een BBQ op ons dakterras of een ‘drive-thru’ Sinterklaas voor de 4Some kids, we blijven graag met elkaar in verbinding. Ook omdat veel van onze medewerkers in de buitendienst werken.

Reageren op de vacature

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Objectmanager Installatietechniek kan je contact opnemen met Werner Zinnemers op  06 - 15 13 12 45 of mail naar w.zinnemers@inqube.nl.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures