Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Plaats

  Tiel

 • Gepubliceerd op

Vacature Process Engineer

Hoe ziet jouw dag eruit?

Nadat je koffie hebt gehaald loop je meteen door naar het processlab waar meerdere test-robots opgesteld staan. Je begint de dag met een kort overleg en bespreekt welke tests er vandaag uitgevoerd zullen worden. Je bekijkt de procedures en parameters die je eerder hebt opgesteld. Je start de robot op en test verschillende posities, oriëntaties en procesuitdagingen uit de markt. Daarbij let je goed op de procesparameters en robotposities. Tijdens het testen merk je dat het resultaat niet helemaal naar tevredenheid is, maar na enkele aanpassingen in de parameters lijkt het probleem verholpen.

Naast het testen ben je ook vaak betrokken bij het oplossen van problemen op lopende projecten. Dit kan variëren van een robot die niet meer goed last tot een ondermaatse snij-kwaliteit. Dit werk kan zowel op kantoor als op klantlocaties over de hele wereld plaatsvinden. Je bent constant op zoek naar manieren om de processen te verbeteren en efficiënter te maken. Aan het einde van de dag, voordat je naar huis gaat, werk je nog aan het opzetten van een systeem voor kwaliteitsinspectie. Dit zal helpen om de kwaliteit van de snij-, frees- en lasprocessen nog verder te verbeteren. Voor je het weet zit de dag erop!

Wat verwachten wij van de Process Engineer ?

 • Afgeronde technische opleiding
 • Kennis van robots en lasprocessen is een duidelijke pre
 • Reisbereidheid om internationaal klanten bezoeken (2 tot 3x per jaar)
 • Nauwkeurig in verband met data vastleggen van de kwaliteitsinspectie
 • Je bent praktisch ingesteld
 • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Kennis en/of ervaring met CNC-machines is een pre

Wat kun je verwachten?
Wat ons iedere dag weer verbindt is onze cultuur en de manier waarop we samenwerken. Een plek waar je kan ontdekken en experimenteren. En altijd kan terugvallen op anderen als je even niet weet.

Bij KRANENDONK zetten we mensen namelijk op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste nieuwe technieken, met als doel om onze klanten vooruit te helpen. Want groeien doe je samen!

Wat bieden we jou?

Word jij Process Engineer bij KRANENDONK? Dan bieden we jou een baan aan in de top van de automatisering. Ons bedrijfspand in Tiel biedt alle faciliteiten wat je van een modern bedrijfspand mag verwachten. Vers fruit, koffie, thee en fris mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je werkdag.

Ook ontvang je een goed salaris afgestemd op je ervaring. Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s. Met maandelijkse borrels, legendarische feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele sfeer.

Bedrijfsprofiel

Traditioneel worden robots ingezet voor repetitieve taken, bij KRANENDONK maken we juist het tegenovergestelde mogelijk. Onze robotlijnen zijn ontworpen voor niet-repetitieve productie en gericht op industrieën waarbij producten nooit hetzelfde zijn. Dit opent een wereld van automatiseringsmogelijkheden voor fabrikanten.

Ons doel is om klanten te helpen bij het verbeteren van hun productiviteit en flexibiliteit door het inzetten van geavanceerde automatiseringstechnologieën. Ons team van gedreven ingenieurs en technici werkt nauw samen met klanten om oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en uitdagingen.

Wij zijn een Nederlands bedrijf met dochterondernemingen in Denemarken, Japan, China, Singapore en de VS. Sinds 1983 leveren we onze robotoplossingen aan klanten over de hele wereld. Als robottechnologiecentrum nemen wij verantwoordelijkheid voor engineering, implementatie en onderhoud van hoogwaardige robotoplossingen. Onze hardware en software worden geheel intern ontwikkeld, waardoor onze systemen naadloos kunnen worden geïntegreerd in productiefaciliteiten.

Reageren op de vacature Process Engineer

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Process Engineer kan je contact opnemen met John Takkebos op 06-22701123 of per mail.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures