Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Plaats

  Tiel

 • Gepubliceerd op

 • Organisatie

  Kranendonk Smart Robotics

Vacature Robot Support Engineer

Na de eerste slok koffie, open je de mailbox. Je ziet een bericht binnenkomen van een klant uit Noorwegen en besluit hem direct te bellen. Tijdens het gesprek, stel je de juiste vragen en start je de remote support op om hem naar de oplossing te begeleiden. In korte tijd weet je het probleem op te lossen en sluit je het ticket. Over een kwartier staat er een belangrijke training op de planning in onze in house Academy. Jij leert een klant hoe ze de robots correct instellen, storingen kunnen oplossen en hoe ze het maximale uit de robots kunnen halen voor hun productieproces.

Na de lunch word je gebeld door een collega die zich bij een Nederlandse klant in Kinderdijk bevindt en je hulp nodig heeft. Je logt in via Teamviewer en kijkt mee. Met jouw technische skills lost je het probleem snel op en maak je de nodige aanpassingen. Vorige week was je bij een klant in Japan om de apparatuur grondig te inspecteren. Hiervoor stel je aan het einde van de dag een inspectierapport op, waarin je de noodzaak van het vervangen van bepaalde componenten uitlegt. Je deelt dit rapport met zowel de klant als je leidinggevende, tonend je deskundigheid en aandacht voor detail. Voor je het weet zit de dag erop.

Wat verwachten wij van de Robot Support Engineer ?

Wat ons iedere dag weer verbindt is onze cultuur en de manier waarop we samenwerken. Een plek waar je kan ontdekken en experimenteren. En altijd kan terugvallen op anderen als je het even niet weet.

Bij KRANENDONK zetten we mensen namelijk op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten vooruit te helpen. Want groeien doe je samen!

Wat breng je mee?

 • Afgeronde technische opleiding
 • Ervaring met werktuigbouwkundige, elektrotechnische en softwarematige werkzaamheden
 • Zin om de wereld over te reizen en ’s werelds grootste productiebedrijven te bezoeken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met robotsystemen is een pré

Wat bieden we jou?

Word jij Robot Support Engineer bij KRANENDONK? Dan bieden we jou een baan aan in de top van de automatisering. Ons bedrijfspand in Tiel biedt alle faciliteiten wat je van een modern bedrijfspand mag verwachten. Vers fruit, koffie, thee en fris mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je werkdag.

Ook ontvang je een goed salaris afgestemd op je ervaring. Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s. Met maandelijkse borrels, legendarische feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele sfeer.

Bedrijfsprofiel

Traditioneel worden robots ingezet voor repetitieve taken, bij KRANENDONK maken we juist het tegenovergestelde mogelijk. Onze robotlijnen zijn ontworpen voor niet-repetitieve productie en gericht op industrieën waarbij producten nooit hetzelfde zijn. Dit opent een wereld van automatiseringsmogelijkheden voor fabrikanten.

Ons doel is om klanten te helpen bij het verbeteren van hun productiviteit en flexibiliteit door het inzetten van geavanceerde automatiseringstechnologieën. Ons team van gedreven ingenieurs en technici werkt nauw samen met klanten om oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en uitdagingen.

Wij zijn een Nederlands bedrijf met dochterondernemingen in Denemarken, Japan, China, Singapore en de VS. Sinds 1983 leveren we onze robotoplossingen aan klanten over de hele wereld. Als robottechnologiecentrum nemen wij verantwoordelijkheid voor engineering, implementatie en onderhoud van hoogwaardige robotoplossingen. Onze hardware en software worden geheel intern ontwikkeld, waardoor onze systemen naadloos kunnen worden geïntegreerd in productiefaciliteiten.

Wat kun je verwachten?

Wat ons iedere dag weer verbindt is onze cultuur en de manier waarop we samenwerken. Een plek waar je kan ontdekken en experimenteren. En altijd kan terugvallen op anderen als je het even niet weet.

Bij KRANENDONK zetten we mensen namelijk op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten vooruit te helpen. Want groeien doe je samen!

Reageren op de vacature Robot Support Engineer

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Robot Support Engineer kan je contact opnemen met Jordi van Dalen op 06-81903670 of per mail j.van.dalen@inqube.nl
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures