Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  MBO

 • Plaats

  IJsselstein

 • Gepubliceerd op

Servicetechnicus

In deze functie zorg jij ervoor dat de technische gebouwgebonden installaties van onze opdrachtgevers in optimale staat blijven.

Als Servicetechnicus voer je zelfstandig preventief en correctief onderhoud uit aan de W- en E-installaties van onze objecten en maakt rapportages over jouw bevindingen. Je snapt dat er in een gebouw bepaalde huisregels gelden, je bent tenslotte te gast. Verder ben je er voor onze klanten om ze te adviseren en ondersteunen bij hun technische vraagstukken.

Je bent onderdeel van een enthousiast hecht team waarbij service voorop staat. Samen met je collega's draai je storingsdiensten voor storingen buiten de normale werkuren. Je bent bereid collega’s zowel binnen als buiten kantoortijden te assisteren en informeren.

Wat verwachten wij van de Servicetechnicus

Voor deze functie is het belangrijk dat je in staat bent om zelf je werk te coördineren en uit te voeren. Hierbij beschik je over goede mondelingen en schriftelijke communicatieve vaardigheden richting onze opdrachtgevers en organisatie. Uiteraard denk je graag in oplossingen.

We vragen voor deze functie verder:

 • Een mbo-niveau 3 werk- en denkniveau, aangevuld met diverse vakgerichte opleidingen/cursussen (denk hierbij aan opleidingen op het gebied van klimaattechniek- en meet- en regeltechniek)
 • 3-5 jaar ervaring als technicus of monteur
 • Basiskennis van gebouwbeheerssystemen
 • Geldig VCA-diploma
 • Bekend met NEN 3140
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Bereid tot het draaien van storingsdiensten

Ben je daarnaast flexibel, stressbestendig en vooral een leuk persoon? Dan heb je alles in huis voor deze functie!

4Some Technisch Beheer

Over 4Some Technisch Beheer
Al 20 jaar verzorgt 4Some het beheer en onderhoud van technische, gebouwgebonden installaties. Dit doen we in opdracht van zowel beleggers in onroerend goed als beheerders en gebruikers van gebouwen. Inmiddels zijn we een landelijk opererend bedrijf met gerenommeerde klanten en beheren we ca. 180 gebouwen met een grootte van 5.000 tot 85.000 m2. Dit doen we met uitstekend opgeleide (service)technici en in-house specialisten op zeven vakgebieden zoals koude-, warmte- en klimaattechniek.

Werken bij 4Some
Met zo’n 100 collega’s zijn we een relatief klein bedrijf met een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen. Naast onze liefde voor techniek, zijn we vooral een 'mensen' bedrijf. Niet alleen zijn we zeer betrokken bij onze opdrachtgevers, wij geloven dat onze medewerkers de sleutel tot ons succes zijn. We houden daarom van een informele werksfeer en vinden betrokkenheid en collegialiteit erg belangrijk.

Ons pand ligt langs de Hollandse IJssel en is recent helemaal gemoderniseerd. Op onze gezellige ‘second floor’ is er ruimte om te lunchen of een potje pool te spelen met collega’s. Op vrijdagmiddag sluiten we graag de week af met een ‘happy hour’. Bij 4Some houden we van het organiseren van feestjes! Of het nu een vaardag is, een BBQ op ons dakterras of een ‘drive-thru’ Sinterklaas voor de 4Some kids, we blijven graag met elkaar in verbinding. Ook omdat veel van onze medewerkers in de buitendienst werken.

Reageren op de vacature Installatietechnicus werktuigbouwkunde

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Installatietechnicus werktuigbouwkunde kan je contact opnemen met Werner Zinnemers op 06-15131245 of mail naar w.zinnemers@inqube.nl.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures