Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Plaats

  Ede

 • Gepubliceerd op

Tekenaar-werkvoorbereider

Je reeds opgedane kennis en ervaring is waardevol voor ons. We zien het echter niet als een vereiste om ons te komen versterken als tekenaar-werkvoorbereider. We hechten vooral waarde aan je enthousiasme en gedrevenheid, technisch en ruimtelijk inzicht, en je brede interesse op het gebied van elektrotechniek en (design)verlichting. Je staat er tevens voor open om nieuwe vaardigheden aan te leren. Als tekenaar werkvoorbereider ben je op één werkdag met veel verschillende werkzaamheden bezig. Het ene moment ben je aanwezig bij een werkoverleg. Je luistert naar de wensen van de opdrachtgever voor de te bouwen villa, appartementencomplex of ander bouwproject in het hoge segment om daarna je creativiteit in een 2 of 3D tekening vast te leggen. 

Samen met je collega’s van verschillende afdelingen denk je onder andere na over welk lichtplan het beste past bij de wensen van de opdrachtgever. Je werkt het lichtplan uit en bespreekt het met alle betrokken partijen. Alle aspecten die van belang zijn, teken je tot in de perfectie uit. Denk bijvoorbeeld aan wensen van de opdrachtgever ten aan zien van E-installaties, verlichting, domotica, brand- en inbraakbeveiliging, laadstations en meer. Jij voegt als tekenaar-werkvoorbereider veel toe, jij maakt immers de wensen van onze opdrachtgevers zichtbaar.

Een kleine greep uit de overige werkzaamheden als tekenaar-werkvoorbereider:

 • Het tekenen van installaties in Revit (3D) en AutoCad (2D);
 • Het inkopen van benodigde materialen voor je buitendienst collega’s;
 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van verschillende projecten die tegelijkertijd plaatsvinden;
 • Het regelmatig overleggen met collega’s en externe partijen over het verloop van het proces;
 • Het documenteren en reviseren van de ontworpen tekeningen.

Wat we bieden

Een werkgever waar ruimte is voor creativiteit en eigen inbreng. Waar hard wordt gewerkt maar ook ruimte is voor gezellige personeelsactiviteiten waardoor de teamspirit wordt versterkt! Daarnaast werk je in een stijlvol kantoor langs de A12 bij Ede waar het je aan niets ontbreekt. We laten je graag ons pand zien. Kom je langs om kennis maken? We bieden je tevens:

 • Een bovengemiddeld salaris afhankelijk van werkervaring en/of opleiding;
 • We bieden je direct een vast dienstverband aan;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Goede begeleiding bij het uitvoeren van je werkzaamheden;
 • Ontwikkelmogelijkheden door middel van de Delektro Acadamy
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Een laptop en mobiel van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding woon-werk verkeer;
 • Gezellige zomer barbecues en borrels met je collega’s.

Wat verwachten wij van de functie Tekenaar-werkvoorbereider

Jij kan je goed inbeelden hoe een klantwens eruit moet komen te zien. Je bent creatief en secuur en je hebt  daarnaast ook affiniteit met techniek en verlichting. Tevens vind je het leuk om vragen van collega’s die even bij je langslopen te beantwoorden. Dit vraagt om snel schakelen tussen verschillende projecten en stress bestendigheid. Je bent een tekenaar werkvoorbereider met gevoel voor stijl. Je kunt je goed verplaatsen in je collega’s, die het werk in de buitendienst gaan uitvoeren en in de opdrachtgever om het eindresultaat voor je te kunnen zien.

Bij voorkeur heb je een opleiding gevolgd in de richting van MBO- Elektrotechniek niveau 4. Spreekt de vacature jouw aan maar voldoe je niet aan de opleidingseisen? Maar wil je graag werken binnen een organisatie die met opdrachtgevers werkt binnen het hogere segment, waar aandacht, stijl en perfectionisme een pré is? Dan zou een achtergrond of opleiding binnen de interieurbouw of architectuur ons ook zeker enthousiasmeren om kennis met je te maken..

Delektro

Delektro verzorgt e-installaties, domotica, verlichting en beveiliging voor villa’s, showrooms en bouwprojecten. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over ons familiebedrijf, dat is opgericht in 2001 en sindsdien is gegroeid.

Reageren op de vacature

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Tekenaar-werkvoorbereider kan je contact opnemen met Jules Niessen op 06-81903672 of stuur een e-mail naar j.niessen@inqube.nl

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures