Terug naar overzicht
 • Functiegroep

  Overig

 • Plaats

  Veenendaal

 • Gepubliceerd op

 • Organisatie

  DYMATO BV

Beschrijving van de functie

Als Area Sales Manager bij Dymato word jij verantwoordelijk voor de CNC machineverkoop binnen een regio in Nederland. Dymato beschikt over een groot vertrouwd klantenbestand, maar met jouw enthousiasme en oog voor nieuwe kansen weet jij ook nieuwe contacten te leggen. Het opbouwen en onderhouden van relaties en partnerships zijn key. Eigenaarschap, initiatief, flexibiliteit en vertrouwen vinden wij belangrijk en dat zijn de kernwaarden waar wij op bouwen. Je krijgt de ruimte om alle nodige kennis op te doen van onze machines en jouw klanten.

Onze CNC machines verkoop je meestal niet in 1 dag en dat vraagt om een gedegen salestraject. Het opstellen van een jaarlijks sales-actieplan in samenwerking met het salesteam behoort tot de taken. Dit helpt ook jou om nog beter en op het juiste moment te acteren. Maar de meeste tijd breng jij natuurlijk door met het bezoeken van klanten en prospects. Je begeleidt ze gedurende het gehele salestraject en zorgt voor nóg een tevreden Dymato klant.

Wie ben jij?

Jij bent een commercieel ingestelde, enthousiaste doorzetter met een HBO werk- en denkniveau. Je durft van gebaande paden af te wijken en denkt in kansen en resultaten. Het lukt jou wél om aan tafel te zitten met die ene prospect. Je weet onze zeer uiteenlopende klanten op passende wijze te benaderen en te boeien door je positieve energie. Affiniteit met techniek is van belang. We leveren tenslotte mooie CNC-machines en daar mogen we trots op zijn.

Maar voor ons staan jouw persoonlijkheid, drive, commercieel talent en niet te vergeten collegialiteit voorop. Natuurlijk is het een pré als je ervaring hebt met (CNC) machines. Maar voor technische vragen kun je ook altijd je collega-experts raadplegen; die helpen jou graag als je er niet uitkomt. Bij Dymato zetten wij ieders talent op de beste manier in zodat jij je prettig voelt in je rol.

Bij wat voor organisatie kom je te werken?

Wij zijn niet zómaar een bedrijf. Wij zijn Dymato, dealer van een aantal wereldwijd bekende A-merken CNC machines zoals Hyundai Wia, Mitsubishi Electric en Röders, en collaboratieve robots. Hiermee maken onze klanten de mooiste werkstukken, van precisie componenten voor de hightech tot aan onderdelen voor race auto’s en de offshore industrie. Ons moderne, ruime kantoorpand met showroom is centraal gelegen vlakbij de afrit A12 Veenendaal/De Klomp. Dynamisch zijn we altijd - It’s in a name - maar nu zelfs nóg meer. De CNC machine business floreert, Dymato 2.0 is in wording en daar hebben we zin in! Natuurlijk kunnen we dat niet alleen. Ons deskundige team van betrokken, enthousiaste medewerkers zoekt daarom nieuwe collega’s die de uitdaging samen met hen aangaan.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris tussen de €3.000 en €5.000 euro bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van de opleiding en ervaring;
 • Een prestatiebonus;
 • Vakantiegeld van 8%;
 • 30 vrije dagen;
 • Een pensioenregeling;
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Grote mate van zelfstandigheid, flexibele werktijden mogelijk;
 • Hybride werken is mogelijk;
 • Professionele ontwikkeling in de vorm van trainingen en/of opleidingen;
 • Je leert de hele organisatie kennen tijdens een onboardingsprogramma;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling en groeipotentieel.

Reageren op de vacature

Enthousiast? Dan horen we graag van je! Reageer direct via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen drie werkdagen contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Area Sales Manager kan je contact opnemen met Shanna Brokx (HR Business Partner - Dymato) op 06 42 05 69 32 of per mail via s.brokx@inqube.nl.

Solliciteren

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures