Voor specialisten

Als technisch specialist ben jij voor ons uniek. Qua expertise en qua persoonlijke wensen. Inqube zorgt ervoor dat jij je blijft ontwikkelen in een snel veranderende wereld. Dat doen we door proactief met jou in contact te zijn, op verschillende momenten in je carrière. Zo kunnen we jouw kennis, wensen en ambities matchen met een passende werkgever. Op het moment dat het er echt toe doet.

Waar we onze technisch specialisten onderbrengen

Met wie we samenwerken? We brengen onze technisch specialisten onder bij diverse partners. Van MKB tot internationale topspelers. En van bedrijven in de industriële automatisering, machinebouw, installatie-, meet- en regeltechniek tot de robotica. Vaak vormen we daar een integraal deel van het team. Zo weten we wat er op de werkvloer speelt en kunnen we jou goed informeren.

De technisch consultant die jou echt begrijpt

In het bemiddelingsproces gaan we voor kwaliteit boven kwantiteit. Zowel jij als technisch specialist als onze partners krijgen onze onverdeelde aandacht. Dat ziet er in de praktijk zo uit: we gaan samen om tafel om jouw wensen te bespreken. Door onze ervaring in de HR en de technische wereld begrijpen we jouw capaciteiten én begrijpen we jou als persoon. 

We adviseren je over je persoonlijke en technische carrièremogelijkheden. Samen denken we na over je volgende stap. Zien we een match met één van onze partners? Dan zorgen we ervoor dat je daar aan tafel komt. Zo creëren we die unieke samenwerking, die voor jou en onze partner werkt op de korte en de lange termijn. Daarbij putten we uit 30+ jaar ervaring op het gebied van HR, carrièreplanning en bemiddeling tussen onze technisch specialisten en partners. 

Onze technische vacatures

Bij Inqube gaan we voor maatwerk. De juiste match op het juiste moment. Wil je een idee hebben van de kansen die we jou bieden als technisch specialist? Bekijk hier direct onze technische vacatures.