Werving & Selectie: meesturen op optimalisatie

De juiste persoon op de juiste plek, op het juiste moment. Het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom biedt Inqube een uitgebalanceerd pakket van recruitmentactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan gerichte arbeidsmarktcampagnes voor je social mediakanalen of bedrijfsspecifieke werken-bij-websites om die ideale match te vinden.

We werken daarin samen met professionele marketingbureaus, zodat we in iedere uiting krachtig jouw werkgeversmerk blijven positioneren. 

Jouw recruitment partner

De technische sector is constant in beweging. Daarom wil je als werkgever een recruitment partner die vooruit kijkt en die techniek echt begrijpt. Een partner die jouw organisatie een voorsprong geeft op het gebied van human capital. Inqube is die recruitment partner. Met onze 30+ jaar ervaring in de HR, arbeidsbemiddeling en carrièreplanning weten wij als geen ander hoe we de juiste technische specialist matchen met de juiste organisatie.

Recruitment partner voor MKB en internationale topbedrijven

Hoe we die ervaring hebben opgebouwd? Door jarenlange, intensieve samenwerkingen met MKB en internationale topbedrijven. Onze focus ligt daarbij op de industriële automatisering, machinebouw, installatie-, meet- en regeltechniek en de robotica. Vaak vormen we een integraal deel van het team. Zo staan we in contact met het werkveld en kunnen we constant blijven adviseren en optimaliseren. Op die manier realiseren we de mooiste matches.

Kwaliteit boven kwantiteit

Bij Inqube stellen we kwaliteit boven kwantiteit. We werken met aandacht, voor jou als partner en voor onze technische professionals. We zien de organisatie en de mens en zien wat er nodig is. In iedere stap van het proces. Die aandacht is voor ons het meest waardevolle wat we kunnen geven. En dat maakt Inqube anders en bijzonder.