Interim HR / recruitment solutions: meedenken in veranderingen

Groeit jouw organisatie sterk en wil je een HR / recruitmentafdeling opzetten? Zoek je gedreven technisch specialisten voor in specifieke (internationale) teams? Of wil je vanuit directie of MT werken aan een optimale organisatiestructuur? De HR-consultants van Inqube denken met je mee. Dat doen we op ad interim-basis, maar ook als integraal deel van je organisatie, of juist op flexibele basis. Net waar de behoefte van jouw organisatie ligt.

We zijn specialisten in het opzetten en inrichten van HR / recruitment, het uitbouwen van internationale teams en het constant meedenken, schakelen en optimaliseren op HR-vraagstukken. Vanuit de verbinding met jouw organisatie leveren we de mooiste resultaten.

Interim HR / recruitment partner

De technische sector is constant in beweging. Daarom wil je als werkgever een partner die vooruit kijkt en die techniek echt begrijpt. Een partner die jouw organisatie een voorsprong geeft op het gebied van human capital.

Inqube is die partner. Met onze 30+ jaar ervaring in de HR, arbeidsbemiddeling en carrièreplanning weten wij als geen ander hoe we de juiste technische specialist matchen met de juiste organisatie. Onze interim recruiters werken vanuit ons kantoor of vanuit onze partner aan het verder uitbouwen van de organisatie. De juiste persoon op de juiste plek, op het juiste moment. Het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Daarom biedt Inqube een uitgebalanceerd pakket van recruitmentactiviteiten tijdens onze interim inzet. Denk bijvoorbeeld aan gerichte arbeidsmarktcampagnes voor je social mediakanalen of bedrijfsspecifieke werken-bij-websites om die ideale match te vinden.

We werken daarin samen met professionele marketingbureaus, zodat we in iedere uiting krachtig jouw werkgeversmerk blijven positioneren. 

Kwaliteit boven kwantiteit

Bij Inqube stellen we kwaliteit boven kwantiteit. We werken met aandacht, voor jou als partner en voor onze technische professionals. We zien de organisatie en de mens en zien wat er nodig is. In iedere stap van het proces. Die aandacht is voor ons het meest waardevolle wat we kunnen geven. En dat maakt Inqube anders en bijzonder.