Consultancy

Human resource consultancy voor de technische sector draait om aandacht, vinden we bij Inqube. Aandacht voor onze partners en onze professionals, maar ook voor het technische werkveld, dat constant in beweging is. Als HR-consultant observeren wij, denken we mee en maken we de mooiste matches. Daarbij putten we uit onze 30+ jaar HR-ervaring en onze inhoudelijke technische kennis. Onze focus ligt op de industriële automatisering, machinebouw, installatie-, meet- en regeltechniek en de robotica. Voor organisaties in deze markten verzorgen we Interim HR / recruitment solutions, Werving & Selectie en Detachering.

Onze visie op human resource consultancy

De kracht van jouw organisatie wordt bepaald door de mensen in je organisatie. Welke mensen op welk moment en op welke positie het beste resultaat opleveren, is een dynamisch samenspel. Human resource consultancy is naar ons idee dan ook nooit af. De juiste persoon op de juiste plek krijgen vraagt om continue afstemming en optimalisatie.

Om jouw organisatie sterker te maken, werken wij het liefst integraal. Zowel als deel van het team, als op de werkvloer. Zo weten we wat er speelt en kunnen we proactief adviseren, organiseren, optimaliseren en matches realiseren. Op het moment dat het er echt toe doet.

Wat onze HR-consultants voor jouw organisatie doen