Sollicitatieprocedure

Bedankt voor je sollicitatie. Jij hebt de moeite genomen om te reageren met een uitgebreid CV en/of motivatie, wij zullen deze met enthousiasme doornemen. Binnen 1 week nemen wij contact met je op om je sollicitatie vacature gericht of functie specifiek door te nemen. Inqube zal ook duiding geven over de vorm van samenwerking met onze partner. Of het een werving & selectieproces betreft of een detavast (eerst een arbeidsovereenkomst bij Inqube, na afgesproken periode in dienst bij de partner) samenwerking.

1. Eerste sollicitatiegesprek

Nadat wij in ons gesprek beide tot de conclusie zijn gekomen dat de openstaande positie perfect bij je aansluit, zullen wij je voordragen bij onze partner. Nadat ook onze partner positief reageert en kennis met je wil maken wordt een eerste kennismakingsgesprek ingepland op locatie bij onze partner.

2. Tweede sollicitatiegesprek

Nadat er in de eerste kennismaking genoeg aanknopingspunten en raakvlakken zijn waaruit blijkt dat jij de juiste match bent voor de openstaande positie, wordt direct een vervolggesprek ingepland. In dit tweede gesprek zullen zowel de arbeidsvoorwaarden doorgenomen worden, als zowel de wensen die jij hebt bij een overstap naar een nieuwe werkgever.

3. Tests & assessments

Het zou kunnen voorkomen dat onze partner vraagt om referenties, het uitvoeren van tests en/of assessments om het niveau en ervaring op de juiste manier te kunnen toetsen.

4. Arbeidsvoorwaardengesprek

Zowel jij als onze partner zien een langdurige toekomst voor ogen om jou als nieuwe medewerker aan het team toe te voegen. Het arbeidsvoorwaardenvoorstel en contract zijn door jou akkoord bevonden, je hebt je huidige baan opgezegd en we feliciteren je officieel met je nieuwe baan.