Terug naar overzicht
  • Opleidingsniveau

    MBO

  • Plaats

    Ede

  • Gepubliceerd op

Elektromonteur

Als E-monteur bij Delektro werk je mee aan de realisatie van prachtige villa’s en bedrijfspanden. Je gaat zelfstandig op pad met je auto van de zaak. Voorzien van je eigen gereedschap, alles helemaal voor elkaar. De ene dag werk je nauw samen met een collega, de volgende dag geef je leiding aan een stagiair of werk je alleen aan een project. Met veel aandacht voor kwaliteit realiseer je elektrotechnische installaties volgens tekening. Zie je oplossingen die beter kunnen? Dan ben je communicatief genoeg om met de opdrachtgever en/of de projectleider te overleggen.

Wat verwachten wij van de functie Elektromonteur

Als je een vakman bent in elektrotechniek, ga je je thuis voelen bij Delektro. Vanaf dag één merk je dat we waarde hechten aan kwaliteit. Natuurlijk heb jij je diploma (minimaal mbo-4). Maar breng ook gerust een dosis gedrevenheid mee. De wil om iets moois te maken, iets echt áf te maken. Een flinke scheut perfectionisme helpt daar ook bij. 

Delektro

Delektro verzorgt e-installaties, domotica, verlichting en beveiliging voor villa’s, showrooms en bouwprojecten. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over ons familiebedrijf, dat is opgericht in 2001 en sindsdien is gegroeid.

Reageren op de vacature

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Elektromonteur kan je contact opnemen met Jules Niessen op 06-81903672 of stuur een e-mail naar j.niessen@inqube.nl

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures