Terug naar overzicht
 • Functiegroep

  Techniek

 • Opleidingsniveau

  MBO

 • Plaats

  Almere

 • Gepubliceerd op

 • Organisatie

  Flamco

Beschrijving van de functie

Heb jij een elektrotechnische achtergrond en zoek jij een werkomgeving waar je echt gezien wordt en van onschatbare waarde bent? Waar je dagelijks kan werken aan een groot en gevarieerd machinepark? Lees meer over onze vacature Elektromonteur!

Flamco is specialist in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogwaardige componenten voor toepassing in HVAC-systemen. Dit doen we met veel passie en plezier vanuit Almere.

Wat we doen, doen we graag goed! Samen met jouw collega monteurs, zorgen jullie ervoor dat de productie altijd kan draaien. Jij bent verantwoordelijk voor het oplossen van alle elektrotechnische storingen van het machinepark. En deze is groot! Bestaande uit onder andere robotarmen, laser machines, poedercoat machines, hydraulische persen en testcabines. Deze storingen los je op aan de hand van schema's en documenten. Met soms meerdere storingen tegelijk, is het belangrijk dat jij het overzicht bewaart en creatief bent in oplossingen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud en inspecteer en test je onze machines. Je leest PLC-besturingssystemen uit en doet hier, indien nodig, kleine aanpassingen aan. Daarnaast is het ook belangrijk dat je onze robot besturingssystemen kan lezen om zo storingen in onze robots te kunnen achterhalen. Verder werk je mee aan herstel- of verbeterprojecten, denk je mee in hoe we onze processen nog beter in kunnen richten en ben je betrokken bij nieuwbouwprojecten.

Wie ben jij?

Je bent een gestructureerde en zelfstandige elektromonteur. Je hebt ervaring met het lezen van PLC-besturingssystemen en daarnaast heb je ervaring of de interesse om je verder te verdiepen in de wereld van Robotica. Je vindt het leuk om in een hectische en snelgroeiende organisatie te werken en je bent inventief in het oplossen van storingen. Daarnaast maak je graag onderdeel uit van een team waar je open, transparant en samen kunt werken. Verder:

 • Heb je een mbo 4 werk- en denkniveau met een opleiding in de richting van Elektrotechniek, Industriële Automatisering of besturingstechniek;
 • Heb je bij voorkeur al enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie in een productieomgeving;
 • Heb je ervaring met het lezen van PLC-besturingstechnieken, bij voorkeur Siemens S5/S7 en/of Tia Portal;
 • Heb je goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Bij wat voor organisatie kom je te werken?

Je komt te werken op de splinternieuwe productielocatie van Flamco. Flamco maakt onderdeel uit van Aalberts N.V. en richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van kwaliteitscomponenten voor verwarming, ventilatie, drinkwater, airconditioning en koeling voor de installatiebranche.

De Flamco groep produceert op vier locaties in Europa en China. Met 60 jaar ervaring en zo’n 520 medewerkers wereldwijd behoort Flamco tot de top in haar branche en brengt met succes innovatieve producten op de markt in meer dan 70 landen. Op de 4 productielocaties worden producten geproduceerd voor 3 verschillende productgroepen:

 • Pressurisation & Storage Technology: expansievaten, indirect gestookte boilers & buffervaten en expansieautomaten;
 • Efficiency & Safety Technology: veiligheidsventielen, ontluchters en vuilafscheiders;
 • Fixing Technology: buisbevestigingsmateriaal.

Binnen ons bedrijf wordt er veel geïnvesteerd in onze mensen, je bent hier vrij om je professioneel te ontwikkelen en het bedrijf denkt graag in oplossingen. Je komt te werken in een hecht team met het hart voor de zaak. Je komt te werken onder Gerrit Post, manager TD, die je alle verantwoordelijkheid en vrijheid geeft om de rol in te richten zoals jij dit voor je ziet. Als je hulp nodig hebt, dan staat hij altijd voor je klaar.

Bijkomende arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een gedreven werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om invulling te geven aan het nemen van initiatief en je persoonlijke ontwikkeling. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een maandsalaris tussen de €3300,- en €4500,- bruto afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld;
 • Ploegentoeslag;
 • Winstuitkering;
 • 27 vakantiedagen + 13 collectieve adv-dagen;
 • Pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Collectieve ziektekostenverzekering.

Reageren op de vacature

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Solliciteer eenvoudig via de website. We nemen binnen drie werkdagen contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Elektromonteur kan je contact opnemen met Shanna Brokx (06-42056932) van Inqube, of per mail s.brokx@inqube.nl

Inqube verzorgt exclusief het werving en selectieproces voor de positie van Elektromonteur. De Elektromonteur die zal starten krijgt rechtstreeks een arbeidscontract bij Flamco.

Solliciteren

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures