Terug naar overzicht
 • Plaats

  Tiel

 • Gepubliceerd op

 • Organisatie

  Kranendonk Smart Robotics

Beschrijving van de functie

We zoeken een kandidaat voor de functie van Lead mechanical Engineer. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig construeren en uitdetailleren van geautomatiseerde productiesystemen. Vanaf offertetekening tot en met de detailtekeningen.

Dit houdt onder andere in; het verzamelen van de informatie, statische en dynamische analyses maken, selecteren van de leveranciers, beoordelen speciale wensen van de klant op technische realisatie mogelijkheid, uitdetailleren van de tekeningen met bijbehorende stuklijsten en het beheren van het technisch documentatie systeem.

Je kunt goed overweg met SolidWorks en bent gewend om in een multidisciplinair team te werken. Je weet creatieve ideeën om te zetten in praktisch toepasbare oplossingen. Tevens draai je mee in diverse ontwikkelingsprojecten.

Ook ontvang je een goed salaris op basis van het aantal uur dat je wilt werken. Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling.

Wie ben jij?

 • Afgeronde hbo-opleiding richting Werktuigbouwkunde
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als lead / senior engineer
 • Minimaal 5 jaar ervaring als mechanical engineer in de machinebouw
 • Ruime ervaring met Solidworks en PDM/PLM-systemen
 • Je denkt in oplossingen, maar ziet ook de mogelijke problemen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Goede communicatieve vaardigheden

Bij wat voor organisatie kom je te werken?

Wat ons iedere dag weer verbindt is onze cultuur en de manier waarop we samenwerken. Een plek waar je kan ontdekken en experimenteren. En altijd kan terugvallen op anderen als je het even niet weet. Een organisatie die zich wereldwijd inzet om betrouwbare geautomatiseerde las- en snijoplossingen te leveren, met een sterke focus op after-sales ondersteuning.

Bij KRANENDONK zetten we mensen namelijk op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten vooruit te helpen. Want groeien doe je samen!

Wat bieden wij jou?

Word jij Lead Mechanical Engineer bij KRANENDONK? Dan bieden we je een rol aan in de top van industriële automatisering, toegewijd aan het bedienen van onze wereldwijde klanten. Ons bedrijfspand in Tiel biedt alle faciliteiten wat je van een modern bedrijfspand mag verwachten. Vers fruit, koffie, thee en fris mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je werkdag.

Ook ontvang je een goed salaris op basis van het aantal uur dat je wilt werken. Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s. Met maandelijkse borrels, legendarische feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele sfeer.

Reageren op de vacature

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze Recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Monteur Machinebouw kan je contact opnemen met Naomi Stevelmans op 0641817058 of per mail (n.stevelmans@inqube.nl).

Solliciteren

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures