Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  MBO

 • Plaats

  Tiel

 • Gepubliceerd op

 • Organisatie

  Kranendonk Smart Robotics

Mechanisch monteur machinebouw

Word jij enthousiast van het werken met de nieuwste technologieën en wil je hierin de beste worden? Kun jij moeiteloos een cilinder monteren terwijl je op één been staat en een koekje in je mond hebt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag eruit

Je start de dag met een kop koffie en een korte briefing in onze assemblagehal. Je krijgt te horen dat je over drie weken naar een klant in Singapore gaat om een machine op te bouwen. Een leuk begin van de dag! Daarna ga je aan de slag met het voormonteren van machine delen voor een Panel Welding Line. Je kijkt naar de technische tekeningen om een goed beeld te krijgen van de situatie. Met je gereedschap in de hand begint het voormonteren van de machine delen. Na een tijdje ben je klaar met het voormonteren en ga je verder met het opbouwen van de mechanische installaties. Je controleert alles zorgvuldig en zet de installaties op.

Na de lunch ga je verder met het mechanisch testen van de gemonteerde onderdelen en geef je hier terugkoppeling van naar de afdeling mechanical engineering. Aan het einde van de dag, voer je een grondige controle uit op de geleverde onderdelen, om te zorgen dat alles in orde is voor de volgende dag. Voordat je het weet is de dag alweer voorbij.

Wat kun je verwachten?

Wat ons iedere dag weer verbindt is onze cultuur en de manier waarop we samenwerken. Een plek waar je kan ontdekken en experimenteren. En altijd kan terugvallen op anderen als je even niet weet.

Bij KRANENDONK zetten we mensen namelijk op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste nieuwe technieken, met als doel om onze klanten vooruit te helpen. Want groeien doe je samen!

Wat breng je mee?

 • MBO werk en denkniveau
 • Ervaring met mechanische assemblage van complete machines aan de hand van technische tekeningen
 • Ervaring met het lezen van technische tekeningen
 • Bereidheid om in het buitenland bij onze klanten de machines op te bouwen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring is een soortgelijke functie

Wij zijn KRANENDONK

Traditioneel worden robots ingezet voor repetitieve taken, bij KRANENDONK maken we juist het tegenovergestelde mogelijk. Onze robotlijnen zijn ontworpen voor niet-repetitieve productie en gericht op industrieën waarbij producten nooit hetzelfde zijn. Dit opent een wereld van automatiseringsmogelijkheden voor fabrikanten.

Ons doel is om klanten te helpen bij het verbeteren van hun productiviteit en flexibiliteit door het inzetten van geavanceerde automatiseringstechnologieën. Onze team van gedreven ingenieurs en technici werkt nauw samen met klanten om oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en uitdagingen.

Wij zijn een Nederlands bedrijf met dochterondernemingen in Denemarken, Japan, China, Singapore en de VS. Sinds 1983 leveren we onze robotoplossingen aan klanten over de hele wereld. Als robottechnologiecentrum nemen wij verantwoordelijkheid voor engineering, implementatie en onderhoud van hoogwaardige robotoplossingen. Onze hardware en software worden geheel intern ontwikkeld, waardoor onze systemen naadloos kunnen worden geïntegreerd in productiefaciliteiten.

Wat bieden we jou?

Word jij Mechanisch Monteur Machinebouw bij KRANENDONK? Dan bieden we jou een baan aan in de top van de automatisering. Ons bedrijfspand in Tiel biedt alle faciliteiten wat je van een modern bedrijfspand mag verwachten. Vers fruit, koffie, thee en fris mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je werkdag.

Ook ontvang je een goed salaris afgestemd op je ervaring. Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s. Met maandelijkse borrels, legendarische feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele sfeer.

Wij zetten graag samen met jou de volgende stap!

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen drie werkdagen contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Mechanisch Monteur Machinebouw kan je contact opnemen met Naomi Stevelmans op 0641817058 of per mail via n.stevelmans@inqube.nl

 
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures