Terug naar overzicht
 • Functiegroep

  Techniek

 • Plaats

  Beverwijk

 • Gepubliceerd op

 • Organisatie

  EKB

Beschrijving van de functie

Heb jij een afgeronde technische opleiding en ben je op zoek naar een baan met doorgroeimogelijkheden? Stop met zoeken, je droombaan ligt voor je neus!

Als Project Engineer…

Ben jij dé verbinding tussen de klant en project. Je bent van A tot Z betrokken bij het project. Voordat je begint met het project heb je een begroting gemaakt en ervoor gezorgd dat alle materialen besteld zijn, zodat we op tijd kunnen starten met het project. Als er vragen zijn tijdens de productie (zowel van klanten als intern), zorg jij ervoor dat deze vragen beantwoord worden. Zodra het project opgestart is weet jij ook de handen uit de mouwen te steken om mee te helpen in de productie. Tijdens het project houd je zicht op het afgegeven budget en de levertijden van de materialen. Na afronding van het project evalueer je het project met de klant en je collega’s. Ook archiveer je de gerelateerde documenten en de projectgegevens.

In deze functie bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot bijvoorbeeld Sales Engineer, Electrical Engineer, Software Engineer of Project Manager.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen (op fulltime basis), de mogelijkheid tot het opbouwen van 13 ADV-dagen (op fulltime basis) en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. Regelmatig gezellige feestjes en een wekelijkse borrel!

Kortom een veelzijdige technische functie met veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding.
 • VCA-Basis diploma of je bent bereid deze te halen.
 • Klant- en servicegerichte instelling.
 • Affiniteit met Elektrotechniek of Industriële Automatisering.
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Bij wat voor organisatie kom je te werken?

EKB is al ruim 50 jaar dé veelzijdige systeem integrator op het gebied van Industriële Automatisering. Door de CSIA zijn we in 2023 uitgeroepen tot System Integrator van het jaar en daar zijn we trots op!

Vanuit vijf vestigingen in Nederland (Someren, Beverwijk, Houten, Drachten en Haaksbergen) werken ruim 200 enthousiaste en professionele medewerkers aan automatiseringsoplossingen voor zeer uiteenlopende klanten in verschillende branches. Met onze kennis zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten. Werken bij ons betekent dat je in een informele sfeer aan je eigen projecten werkt waarbij je collega’s beschikbaar zijn om inhoudelijk te sparren.

EKB verzorgt toonaangevende automatiseringsprojecten bij wereldmarktleiders. Projecten op het gebied van software engineering, hardware engineering, paneelbouw en vision/robotics engineering. Daar kan jij deel van uitmaken.

We ontwikkelen je kennis met diverse trainingen en inhoudelijk groei je natuurlijk door ‘learning on the job’ tijdens onze gevarieerde projecten. Je zal jezelf ontwikkelen op technisch vlak door middel van training en opleiding, maar tevens op het gebied van leiderschap en/of soft skills.

Reageren op de vacature

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Project Engineer kan je contact opnemen met Jules Niessen op 06-81903672 of stuur een e-mail naar j.niessen@inqube.nl 

Solliciteren

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures