Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  HBO

 • Plaats

  Tiel

 • Gepubliceerd op

Vacature Projectmanager

Hoe ziet jouw dag eruit:

Na een kop koffie, start je de dag met de wekelijkse stand-up waarbij je de lopende projecten bespreekt. Volgende week reis je naar Frankrijk om een Artemis op te leveren. Daar verzorg je de Site Acceptance Test en zorg je ervoor dat de klant tevreden is met de behaalde resultaten. Je zult regelmatig over de hele wereld reizen. Voor een ander project controleer je de planning en budgetstatus en deel je deze informatie met je teamleden om er zeker van te zijn dat iedereen op de hoogte is.

Na de lunch open je je mail en zie je verschillende nieuwe e-mails. Sommige beantwoord je direct, andere plan je in voor later want je meeting met een klant start bijna. Het project verloopt soepel en de klant is tevreden, dat is fijn. Na de meeting verwerk je de notities en plan je een overleg met de teamleiders om de voortgangsrapportages te bespreken. Aan het einde van de dag loop je door de productiehal om te zien hoe de opbouw verloopt. Je vinkt meerdere taken van die dag af en merkt dat de dag voorbij is gevlogen.

Wat kun je verwachten?

Wat ons iedere dag weer verbindt is onze cultuur en de manier waarop we samenwerken. Een plek waar je kan ontdekken en experimenteren. En altijd kan terugvallen op anderen als je even niet weet.

Bij KRANENDONK zetten we mensen namelijk op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste nieuwe technieken, met als doel om onze klanten vooruit te helpen. Want groeien doe je samen!

Wat verwachten wij van de Projectmanager?

 • Afgeronde hbo-opleiding in Mechatronica, Elektrotechniek, WTB of aanverwant
 • Meerdere jaren internationale projectmanagement ervaring met complexe capital goods projecten (1 - 10+ miljoen euro)
 • Een stevige gesprekspartner van niveau op het gebied van complexe projecten
 • Sterk probleemoplossend vermogen
 • Stressbestendig, je kunt onder druk en onverwachte omstandigheden functioneren
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Bereid om internationaal te reizen (circa 20%/25% van je tijd)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Zelfstandig en communicatief vaardig

Wat bieden we jou?

Word jij Projectmanager bij KRANENDONK? Dan bieden we jou een baan aan in de top van de automatisering. Ons bedrijfspand in Tiel biedt alle faciliteiten wat je van een modern bedrijfspand mag verwachten. Vers fruit, koffie, thee en fris mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je werkdag.

Ook ontvang je een goed salaris afgestemd op je ervaring. Daarnaast krijg je een auto van de zaak en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s. Met maandelijkse borrels, legendarische feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele sfeer.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een systeemintegrator en leveren over de hele wereld hoogwaardige geautomatiseerde las- en snijoplossingen aan onze belangrijkste industrieën: scheepswerven, offshore en staalconstructie bedrijven. Door onze intelligente robotoplossingen voor las- en snijprocessen te implementeren, kunnen onze klanten op de meest efficiënte en effectieve manier in enkelstuks (non-repetitive) productie produceren!

Met vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), Japan, Singapore, China, de Verenigde Staten en Denemarken ondersteunen wij onze klanten over de hele wereld.

Werken als Projectmanager bij KRANENDONK betekent werken in een dynamische, competitieve, internationale omgeving met hoogwaardige productieoplossingen en veeleisende klanten. Als Projectmanager maak je deel uit van een enthousiast Projectmanagement team met collega's over de hele wereld.

Reageren op de vacature Projectmanager

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Projectmanager kan je contact opnemen met John Takkebos op 06-22701123 of per mail.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures