Terug naar overzicht
  • Opleidingsniveau

    HBO

  • Plaats

    Tiel

  • Gepubliceerd op

  • Organisatie

    Kranendonk Smart Robotics

Vacature Robot Application Engineer

Hoe ziet jouw dag eruit?

Op maandag start je de week met een teammeeting, waarin de sprint planning wordt besproken. Je noteert jouw taken en kiest je prioriteiten voor vandaag. Je begint met het programmeren en testen van simulaties in RobotStudio. Jij zorgt ervoor dat de stiffeners met een pick-and-place robot op de juiste posities worden geplaatst. Een collega belt je tussendoor op en vraagt om hulp. Je trekt je werkschoenen aan en loopt naar de assemblagehal. Na het bekijken van de technische specificaties, blijkt de oplossing eenvoudiger dan verwacht. Je past deze toe en zorgt ervoor dat de machine gereed is voor de Factory Acceptance Test die jij volgende week zult uitvoeren samen met de klant.

Na de lunch richt je de HMI in volgens de wensen van de klant. Het kan gaan om het instellen van scherminhoud, knoppen, waarschuwingsberichten en andere aspecten van de gebruikersinterface. Ook zorg je voor een optimale implementatie van onze eigen RinasWeld en Arac5 software. Daarna is het tijd om de Robox, onze demo-robot, in te stellen en te testen.

Over twee weken vlieg je samen met deze robot naar een klant in Noorwegen om een training te geven. Daarna begin je met het schrijven van een overdracht naar Customer Support voor een afgerond Goliath project. Daarin schets je een duidelijk beeld over de status van de machine. Zo! Dat is geregeld. Voor je het weet, zit de dag er weer op.
 

Wat verwachten wij van de Robot Application Engineer?

•    Afgeronde hbo-opleiding (Mechatronica, Elektrotechniek, WTB of aanverwant)
•    Kennis van ABB Robotsystemen, robots, robotica is een pré
•    Goede beheersing van de Engelse taal
•    Bereid om internationaal te reizen
•    Zelfstandig en communicatief vaardig

Hbo-schoolverlaters komen ook voor de functie van Robot Application Engineer in aanmerking en krijgen een traineeship aangeboden.

Wat kun je verwachten?

Wat ons iedere dag weer verbindt is onze cultuur en de manier waarop we samenwerken. Een plek waar je kan ontdekken en experimenteren. En altijd kan terugvallen op anderen als je even niet weet. 
Bij KRANENDONK zetten we mensen namelijk op de eerste plaats.

Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste nieuwe technieken, met als doel om onze klanten vooruit te helpen. Want groeien doe je samen!
 

Bedrijfsprofiel

Wij zijn KRANENDONK

Traditioneel worden robots ingezet voor repetitieve taken, bij KRANENDONK maken we juist het tegenovergestelde mogelijk. Onze robotlijnen zijn ontworpen voor niet-repetitieve productie en gericht op industrieën waarbij producten nooit hetzelfde zijn. Dit opent een wereld van automatiseringsmogelijkheden voor fabrikanten.

Ons doel is om klanten te helpen bij het verbeteren van hun productiviteit en flexibiliteit door het inzetten van geavanceerde automatiseringstechnologieën. Onze team van gedreven ingenieurs en technici werkt nauw samen met klanten om oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en uitdagingen.

Wij zijn een Nederlands bedrijf met dochterondernemingen in Denemarken, Japan, China, Singapore en de VS. Sinds 1983 leveren we onze robotoplossingen aan klanten over de hele wereld.

Als robottechnologiecentrum nemen wij verantwoordelijkheid voor engineering, implementatie en onderhoud van hoogwaardige robotoplossingen. Onze hardware en software worden geheel intern ontwikkeld, waardoor onze systemen naadloos kunnen worden geïntegreerd in productiefaciliteiten.

Wat bieden we jou?

Word jij Robot Application Engineer bij KRANENDONK? Dan bieden we jou een baan aan in de top van de automatisering. Ons bedrijfspand in Tiel biedt alle faciliteiten wat je van een modern bedrijfspand mag verwachten. Vers fruit, koffie, thee en fris mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je werkdag. Ook ontvang je een goed salaris afgestemd op je ervaring.

Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s. Met maandelijkse borrels, legendarische feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele sfeer.
 

Reageren op de vacature Robot Application Engineer

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Robot Application Engineer kan je contact opnemen met John Takkebos op 06-22701123 of per mail.
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures