Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Plaats

  Hoevelaken

 • Gepubliceerd op

 • Organisatie

  Regel Partners

Beschrijving van de functie

Gebouwen worden steeds slimmer en dat maakt de wereld van Regel Partners enorm uitdagend! Onze organisatie automatiseert en visualiseert alle denkbare installaties in en rondom gebouwen. Wij houden van toonaangevende, aansprekende en duurzame projecten. Jij ook?

Als Sales Engineer ga jij technische vraagstukken over gebouwautomatisering vertalen naar een passend ontwerp en een uitgewerkte offerte. Het project moet technisch uitvoerbaar zijn en natuurlijk tegen de juiste prijs verkocht worden. Dit is jouw taak als Sales Engineer. Je inventariseert nieuwe klantaanvragen en stelt samen met technische specialisten een oplossing samen.

Het is geen zware commerciële functie met veel onderhandelingen of koude acquisitie. Je bent adviserend verkoper waarbij je schakelt met de klant, onderaannemers en met de interne teams.

Regel Partners helpt je volledig in je technische ontwikkeling, we maken een duidelijk plan en zorgen dat jij ontwikkelt op technisch en persoonlijk vlak. Heb jij iets gedaan met PLC’s, verstand van meet- en regeltechniek of kom je net van een technische opleiding? Bij Regel Partners ben je altijd welkom!

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een uitstekend salaris tot € 4.630 bruto per maand
 • Winstdeling van bijna één maandsalaris!
 • Een goede pensioenregeling; 2/3 wordt vergoed door Regel Partners, 1/3 is eigen inleg
 • 25 vakantiedagen en 10 adv-dagen; 35 in totaal!
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ
 • Reiskostenvoorzieningen
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Je kan hier ook 4 dagen werken!

Wie ben jij?

Als Sales Engineer ben je technisch, zelfstandig en resultaatgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Deze functie is meer technisch dan commercieel en hiervoor moet je zeker een goede technische basis hebben.

Daarnaast vragen we van jou:

 • Een afgeronde technische opleiding (technische bedrijfskunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar) op een MBO of HBO niveau; We vinden je potentie belangrijker dan het opleidingsniveau;
 • Interesse in gebouwautomatisering, regeltechniek, security-oplossingen en ICT

Bij Regel Partners investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Niet alleen in je eerste jaar, maar gedurende je hele carrière. Veel van onze medewerkers volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied techniek, ontwerpmethodieken of commerciële- en managementvaardigheden.

"Als Sales Engineer kan je hier veel kanten op groeien. We bieden mooie trajecten aan om door te groeien naar Project Engineer of Projectleider. Je leert op veel over onze klanten en projecten en je bent technisch en commercieel belangrijk voor onze organisatie” Han – Operations Manager.

Bij wat voor organisatie kom je te werken?

Regel Partners, met vestigingen in Hoevelaken, Waalre, Rotterdam en Meppel, is een landelijk opererende en onafhankelijke System Integrator van gebouwbeheersystemen, Intelligent Building en Fire, safety & en security oplossingen. Regel Partners is een onafhankelijke dochter van Unica Groep. Openheid, transparantie, keuzevrijheid en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten en vormen de basis van jarenlange relaties met opdrachtgevers en business partners. Opdrachtgevers zijn toonaangevend. Denk hierbij aan ASML, Flora Holland of de Belastingdienst.

Werken bij Regel Partners betekent werken in een prettige, professionele en uitdagende omgeving waar jij samen met ons de toekomst maakt

Reageren op de vacature

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Sales Engineer kan je contact opnemen met Jordi van Dalen op 06 81 90 36 70 of stuur een e-mail naar j.van.dalen@inqube.nl 

Solliciteren

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures