Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Plaats

  Den Bosch

 • Gepubliceerd op

 • Organisatie

  Schunk Intec

Beschrijving van de functie

Als Technisch Product Specialist ben jij het aanspreekpunt voor technische vragen van onze Nederlandse klanten en de interne organisatie gedurende het hele project: vanaf offerte aanvraag tot en met de levering van onze producten.

De Accountmanager legt contact met een klant voor een nieuwe robottoepassing. De informatie uit dat gesprek is het startsignaal voor jou als Inside Sales Engineer.

Je gaat de robotgereedschappen voor onze klanten selecteren, configureren en testen in de eigen demo ruimte. 

Je zorgt ervoor dat het project goed verloopt en coördineert de technische zaken vanuit kantoor. Je plant, bewaakt en rapporteert het technische pre-sales traject.

Het is een inhoudelijke technische functie maar ook coördinerend met erg veel afwisseling. Zo ga je ook een paar keer per maand samen met een ervaren collega naar een klant (bijv. een machinebouwer in de robotica).

Je komt hier in aanraking met diverse technieken zoals robotica, pneumatiek en hydrauliek. Het eerste jaar zal je enorm veel leren en jezelf ontwikkelen. Je krijgt echt de kans om de techniek eigen te maken en in het vakgebied te groeien.

Wat we bieden

 • Salaris wat kan oplopen tot € 4.500,- bruto per maand
 • Bonusregeling
 • Een 40-urige werkweek
 • 28 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband)
 • Training- en opleidingsmogelijkheden in een eigen online omgeving

Ben jij klaar voor deze commerciële technische uitdaging als Inside Sales Engineer?

Wie ben jij?

 • Een technische MBO of HBO opleiding (WTB, Elektro of Mechatronica)
 • Enige ervaring in een technische omgeving
 • Je beheerst de Engelse taal
 • Interesse om jezelf technisch inhoudelijk te ontwikkelen (bijvoorbeeld een cursus robotica)
 • Woonachtig binnen 30-40 min van ´s-Hertogenbosch

Bij wat voor organisatie kom je te werken?

Met een ruim assortiment aan producten en veel technische know-how in de industriële automatisering en maakindustrie is dit bedrijf een echte specialist in zijn vakgebied te noemen. De Nederlandse vestiging is met 10 medewerkers gevestigd in een mooi modern pand met een huiselijke sfeer. De demoruimte bevat diverse cobot- en testopstellingen. Het is een uitdagende en innovatieve technische omgeving om in te werken. De general manager spreekt passievol over de ontwikkelingen en is veel bezig met het creëren van de juiste bedrijfscultuur. Een ondernemend bedrijf met een gezellige Brabantse cultuur.

SCHUNK Nederland werkt nauw samen met de engineering en productiefaciliteiten van het hoofdkantoor in Duitsland. Ook zijn er goede onderlinge contacten met de andere vestigingen wereldwijd.

‘Wij worden vaak gebeld voor de complexere vraagstukken’ – verteld de general manager. Vrijheid past bij jou maar neemt daarvoor ook zeker je verantwoordelijkheid voor resultaten. Een groeiend bedrijf betekend ook ruime doorgroeimogelijkheden en een diversiteit aan taken.

Reageren op de vacature

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Technisch Specialist kan je contact opnemen via telefoon of whatsapp met Danny Moelker op 06-43239040 of stuur een e-mail naar d.moelker@inqube.nl.

Inqube verzorgt exclusieve werving voor deze positie. Alle kandidaten kunnen direct in dienst treden bij Schunk.

Solliciteren

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures