Terug naar overzicht
 • Functiegroep

  Techniek

 • Plaats

  Beverwijk

 • Gepubliceerd op

 • Organisatie

  EKB

Beschrijving van de functie

Ben jij dé schakel tussen klant en productie?

Het gaat om een veelzijdige zelfstandige functie waarbij je je bezig houdt met het maken van begrotingen tot productie gereed maken. Hierbij zorg je ervoor dat zowel externe als interne ontwerpen in orde zijn. Je draait je handen niet om voor vragen tijdens productie (zowel van klanten als intern). Je houdt zicht op het afgegeven budget en de levertijden van de materialen. Je netheid en geordendheid komen naar voren door het juist archiveren van gerelateerde documenten en projectgegevens.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij EKB werk je in een informele sfeer samen met vakspecialisten aan gevarieerde en uitdagende projecten. Er is ruimte voor persoonlijke groei door middel van opleidingen en trainingen. Onze kernwaarden zijn betrouwbaar, betrokken, kennis en no-nonsense, zowel naar onze klanten als naar onze medewerkers toe.

We bieden je een marktconform salaris, 25 vakantiedagen (op fulltime basis), de mogelijkheid tot het opbouwen van 13 ADV-dagen en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. Regelmatig gezellige feestjes en een wekelijkse borrel!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding.
 • VCA-Basis diploma of je bent bereid deze te halen.
 • Klant- en service gerichte instelling.
 • Affiniteit met de paneelbouw.
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Bij wat voor organisatie kom je te werken?

EKB is al ruim 50 jaar dé veelzijdige systeem integrator op het gebied van Industriële Automatisering. Door de CSIA zijn we in 2023 uitgeroepen tot System Integrator van het jaar en daar zijn we trots op!

Vanuit vijf vestigingen in Nederland (Someren, Beverwijk, Houten, Drachten en Haaksbergen) werken ruim 200 enthousiaste en professionele medewerkers aan automatiseringsoplossingen voor zeer uiteenlopende klanten in verschillende branches. Met onze kennis zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten. Werken bij ons betekent dat je in een informele sfeer aan je eigen projecten werkt waarbij je collega’s beschikbaar zijn om inhoudelijk te sparren.

EKB verzorgt toonaangevende automatiseringsprojecten bij wereldmarktleiders. Projecten op het gebied van software engineering, hardware engineering, paneelbouw en vision/robotics engineering. Daar kan jij deel van uitmaken.

Reageren op de vacature

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Werkvoorbereider kan je contact opnemen met Jules Niessen op 06-81903672 of stuur een e-mail naar j.niessen@inqube.nl

Solliciteren

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures