Terug naar overzicht
 • Opleidingsniveau

  MBO

 • Plaats

  Tiel

 • Gepubliceerd op

Vacature

Stel je eens voor: je begint je werkdag met een kop koffie en een gezellig praatje met je collega's. Vervolgens start je je laptop en ga je aan de slag met het inventariseren van de benodigde materialen voor een groot project dat momenteel in volle gang is. Je analyseert zorgvuldig de specificaties en stelt een gedetailleerde planning op. Daarnaast creëer je materiaallijsten en vraag je offertes aan bij leveranciers. Je onderhandelt over prijzen en beoordeelt offertes om ervoor te zorgen dat het project binnen het budget blijft. Ook houd je rekening met levertijden en zorg je ervoor dat alle materialen tijdig binnen zullen komen.

Na de lunch word je geconfronteerd met een onverwachte uitdaging. Het magazijnteam heeft vragen over een specifiek onderdeel en vraagt jou om hulp. Je neemt de tijd om naar hun zorgen te luisteren en biedt de nodige ondersteuning en begeleiding. Gedurende de dag heb je regelmatig overleg met verschillende betrokken partijen, zoals leveranciers, engineers en projectmanagers. Je stemt de planning en werkzaamheden op elkaar af en zorgt ervoor dat iedereen over de juiste informatie beschikt. Met oog voor kwaliteit voer je kwaliteitscontroles uit op de ontvangen materialen, waarbij je ervoor zorgt dat alles voldoet aan de gestelde normen en specificaties. Voordat je het weet, is de dag voorbij en kijk je uit naar morgen, waar nieuwe uitdagingen en leuke projecten op je wachten.

Wat verwachten wij van de functie

 • Uitgebreide kennis van elektronische componenten
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Werkvoorbereider
 • Sterke assertieve communicatievaardigheden, met name in de omgang met leveranciers. In staat om proactief te bellen en effectieve relaties op te bouwen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk

Daarnaast worden de volgende vaardigheden en kennis als pre beschouwd:

 • Kennis van Ridder-ERP (Enterprise Resource Planning) systeem
 • Bekendheid met de E-plan bestelmethodiek
 • Bestaande connecties bij verschillende leveranciers

Bedrijfsprofiel

Traditioneel worden robots ingezet voor repetitieve taken, bij KRANENDONK maken we juist het tegenovergestelde mogelijk. Onze robotlijnen zijn ontworpen voor niet-repetitieve productie en gericht op industrieën waarbij producten nooit hetzelfde zijn. Dit opent een wereld van automatiseringsmogelijkheden voor fabrikanten.

Ons doel is om klanten te helpen bij het verbeteren van hun productiviteit en flexibiliteit door het inzetten van geavanceerde automatiseringstechnologieën. Onze team van gedreven ingenieurs en technici werkt nauw samen met klanten om oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en uitdagingen.

Wij zijn een Nederlands bedrijf met dochterondernemingen in Denemarken, Japan, China, Singapore en de VS. Sinds 1983 leveren we onze robotoplossingen aan klanten over de hele wereld. Als robottechnologiecentrum nemen wij verantwoordelijkheid voor engineering, implementatie en onderhoud van hoogwaardige robotoplossingen. Onze hardware en software worden geheel intern ontwikkeld, waardoor onze systemen naadloos kunnen worden geïntegreerd in productiefaciliteiten.

Wat bieden we jou?

Word jij Werkvoorbereider bij KRANENDONK? Dan bieden we jou een baan aan in de top van de automatisering. Ons bedrijfspand in Tiel biedt alle faciliteiten wat je van een modern bedrijfspand mag verwachten. Vers fruit, koffie, thee en fris mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je werkdag.

Ook ontvang je een goed salaris afgestemd op je ervaring. Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s. Met maandelijkse borrels, legendarische feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele sfeer.

Reageren op de vacature

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Werkvoorbereider kan je contact opnemen met John Takkebos 06-22701123 of per mail.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures